Έναρξη μαθημάτων – Αγιασμός

Αγαπητοί Γονείς και κηδεμόνες,

Σας ενημερώνουμε ότι τη Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου 2021 και ώρα 09:30θα πραγματοποιηθεί στο σχολείο μας ο καθιερωμένος Αγιασμός για την έναρξη του Σχολικού Έτους 2021-2022, με την τήρηση των οδηγιών του ΥΠΑΙΘ και του ΕΟΔΥ.

Στον χώρο της αυλής θα εισέλθουν, φορώντας μάσκα προστασίας, μόνο οι μαθητές του σχολείου κι ένας γονέας/συνοδός  για κάθε μαθητή της Α’ τάξης.Οι μαθητές θα πρέπει να έχουν μαζί τους και την δήλωση αρνητικού self-test(σχολική κάρτα)*. Με τη λήξη του αγιασμού (περίπου 10:00) οι μαθητές θα αποχωρήσουν και οι γονείς μπορούν να παραλάβουν τα παιδιά τους στις δυο εισόδους του σχολείου*.

Την επόμενη ημέρα, Τρίτη 14 Σεπτεμβρίου 2021, οι μαθητές/τριες όλων των τάξεων θα έρθουν στο σχολείο κανονικά (8:00 έως 8:15, με μάσκα και την Σχολική κάρτα για covid-19*), θα παρακολουθήσουν τα μαθήματα τεσσάρων ωρών και θα παραλάβουν τα βιβλία τους. Οι μαθητές θα αποχωρήσουν στις 11:30 π.μ.

Καλή Σχολική Χρονιά με υγεία!

 

ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΕΙΣ: * Η είσοδος και η έξοδος στο σχολείο των μαθητών των τάξεων Γ’, Δ και ΣΤ θα γίνεται από την κεντρική είσοδο και των τάξεων Α’, Β’ και Ε’ από την πλαϊνή είσοδο απέναντι από το ΕΠΑΛ.   * Η δήλωση του 1ουself-testθα γίνει πριν τον αγιασμό. Στη συνέχεια οι δηλώσεις για τα self-testπροσκομίζονται στο σχολείο κάθε Τρίτη και Παρασκευή και μπορούν να γίνονται μέχρι και 24 ώρες πριν την προσέλευση στο σχολείο.Δεν υπάρχουν σχόλια »

Χωρίς σχόλια ακόμα.

RSS κανάλι για τα σχόλια του άρθρου.

Αφήστε μια απάντηση