Επιμορφώσεις εκπαιδευτικών 8ου Δημοτικού Σχολείου Ελευθερίου Κορδελιού

Κατά το τρέχον διδακτικό έτος,  ο Σύλλογος διδασκόντων του 8ου Δημοτικού είχε την χαρά να φιλοξενήσει στον χώρο του σχολείου, διάφορους φορείς, αποδεχόμενους  την πρόσκλησή μας, οι οποίοι συνέβαλλαν αποτελεσματικά στην επιμόρφωση γύρω από διάφορα εκπαιδευτικά ζητήματα και ευρύτερα ζητήματα διαχείρισης μαθητών και ψυχικής υγείας.
Αναλυτικά:
Πέμπτη 8/12/2022. Επιμορφωτικό σεμινάριο (2 ωρών) με θέμα: “Εκπαίδευση στη Δυναμική της ομάδας. Ο δάσκαλος ως συντονιστής της τάξης”, Εισηγήτρια: Ελευθερία Σπυροπούλου, Δίκτυο Άλφα.
Τετάρτη 14/12/2022. Επιμορφωτικό σεμινάριο (2 ωρών) με θέμα : “Σχολική άρνηση” , από το Κέντρο Ειδικής Διαπαιδαγώγησης Εργοθεραπείας και Λογοθεραπείας: Learning and Sensory.
Τρίτη 7/2/2023 και 14/2/2023. Επιμορφωτικό σεμινάριο (4ωρών) με θέμα: “Η δημιουργική γραφή στο Δημοτικό: από τη θεωρία στην πράξη – Προτάσεις δημιουργικών ασκήσεων και πρακτικές εφαρμογές με βάση τα σχολικά εγχειρίδια της Γλώσσας”. Στόχοι του προγράμματος αποτελούν οι παρακάτω: Γνωριμία με τη δημιουργική γραφή, αξιοποίησή της στην παραγωγή προφορικού αλλά και γραπτού λόγου από τους μαθητές, εξοικείωση των διδασκόντων με τις τεχνικές και τα εργαλεία της δημιουργικής γραφής, πρακτική εφαρμογή σε κείμενα που διδάσκονται οι μαθητές. Εισηγήτρια: Τανίδου Αγγελική, απόφοιτος του τμήματος Φιλολογίας ΑΠΘ με ειδίκευση στις Κλασικές Σπουδές και κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος “Δημιουργικής Γραφής” από το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας.
IMG 00eb5f07f6dd5169541be28bb962bb2b V IMG 2293d95f9122c2c81c87ce93a99ed8a8 V IMG a52f3b46cf7b30289dbe62e28ddef793 V
Τους ευχαριστούμε θερμά

Ο Σύλλογος Διδασκόντων του 8ου Δημοτικού Σχολείου Ελευθερίου

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση