Συμμετοχή του σχολείου μας στο Διαγωνισμό Ορθογραφίας του 20ου Φεστιβάλ Παιδείας του Δήμου Κορδελιού-Ευόσμου

POTE-MI-TA-PARATAS-1-e1426602663710

Το Φεστιβάλ Παιδείας του Δήμου Κορδελιού-Ευόσμου συμπληρώνει φέτος τα είκοσι χρόνια αδιάλειπτης παρουσίας του στη σχολική ζωή. Το φετινό Φεστιβάλ για τους μαθητές/τριες Ε΄ και ΣΤ΄ Δημοτικού, υλοποιούμενο από τη Διεύθυνση Παιδείας και Κοινωνικής Προστασίας με τη συνεργασία της Διεύθυνση Αθλητισμού-Πολιτισμού, περιλαμβάνει δύο δραστηριότητες: τον Διαγωνισμό Ορθογραφίας και τα Αρχαία Ομαδικά Παιχνίδια. Οι συγκεκριμένες δραστηριότητες στοχεύουν να εισαγάγουν τα παιδιά στο πνεύμα του Φεστιβάλ («Ποτέ μην τα παρατάς») μέσα από την ατομική και την ομαδική προσπάθεια και συμμετοχή.

1 (1)

Στα πλαίσια του Φεστιβάλ πραγματοποιήθηκε στο σχολείο μας ο προκριματικός αγώνας  ορθογραφίας μαθητών Ε΄ και ΣΤ΄ τάξης. Στον προκριματικό αγώνα συμμετείχαν 27 μαθητές. Πρώτοι νικητές αναδείχθηκαν οι μαθητές:

Σουκάτος Θεόδωρος-Σοφιανός (Ε2΄)

Αλεκτορίδης Αθανάσιος (Ε1΄)

Γάνεμ Μύριαμ (Ε1΄)

Η τελική φάση του διαγωνισμού ορθογραφίας θα πραγματοποιηθεί αμέσως μετά τις διακοπές του Πάσχα, με τη βοήθεια επιτροπής εκπαιδευτικών και παρουσία κοινού (μαθητών και γονέων) στο Κινηματοθέατρο του Πολιτιστικού Κέντρου Ευόσμου.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση