Καλή Χρονιά!

Το Σχολείο μας την Τρίτη, 11-9-2018, «γέμισε» με παιδικές, χαρούμενες φωνές!

Στις 9:00 π.μ. τελέστηκε ο Αγιασμός από τον Πατέρα Σαράντη.

Παίρνοντας το λόγο η διευθύντρια καλωσόρισε εκ μέρους του Συλλόγου Διδασκόντων τα παιδιά, τις οικογένειές τους, το Δήμαρχο Αμαρουσίου κ. Γ. Πατούλη, τον Αντιπεριφερειάρχη Β΄ Τομέα Αττικής κ. Γ. Καραμέρο και τον Πρόεδρο της Α/θμιας Σχ. Επιτροπής Δ. Αμαρουσίου κ. Επ. Κατσιγιάννη.

Ευχήθηκε Καλή Σχολική Χρονιά, με υγεία, πλούσια μαθησιακά και κοινωνικά οφέλη και αρμονικό ψυχισμό.

Στον ευχητήριο λόγο του για «Καλή Χρονιά» ο Δήμαρχος έκανε ιδιαίτερη μνεία στα «πρωτάκια» του σχολείου, επεσήμανε ότι το 8ο Δημ. Σχ. λειτουργεί ως πρότυπο, τόνισε την εναργή φροντίδα του Δήμου για τα σχολεία και ανέπτυξε μια ευχάριστη στιχομυθία με όλα τα παιδιά.

Ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Καραμέρος ευχήθηκε «Καλή Χρονιά» σε όλα τα μέλη της σχολικής κοινότητας, αναφέρθηκε στο ποιοτικό έργο του 8ου, τόνισε τον ξεχωριστό χαρακτήρα της Πρώτης αλλά και της ‘Εκτης τάξης – γεγονός που το καταχάρηκαν τα «Εκτάκια»- και ενθάρρυνε τους γονείς στο έργο τους.

Ο κ. Κατσιγιάννης, μετά τις ευχές του, αναφέρθηκε στο πλούσιο έργο της Σχολικής Επιτροπής και στη μέριμνά της για την εύρυθμη λειτουργία του Σχολείου.

Η Πρόεδρος του Σ.Γ.Κ., κα Βαρβάρα Σαρδέλη Λιβιτσάνη, καλωσόρισε όλους τους μαθητές, τόνισε την επιζητούμενη συμμετοχή όλων των γονέων στο Σύλλογο και αναφέρθηκε στο έργο του Δ.Σ. Επιπλέον ο Σ.Γ.Κ. χάρισε από ένα αναμνηστικό δώρο σε κάθε «Πρωτάκι».

Η Διευθύντρια ευχαρίστησε τα στελέχη της διοίκησης για την παρουσία τους και τη διάθεσή τους να ευχηθούν «διά ζώσης» στους μαθητές – γονείς – εκπαιδευτικούς του σχολείου, όπως επίσης και για τη διαρκή στήριξη που προσφέρουν στο σχολείο. Ευχαρίστησε επιπλέον το Σ.Γ.Κ. για την άμεση και αποτελεσματική συνεργασία και μέριμνα επισημαίνοντας το θετικό τους αντίκτυπο.

Στη συνέχεια, αφού πληροφόρησε τους γονείς για λειτουργικά ζητήματα του σχολείου, τους διαβεβαίωσε ότι τα παιδιά τους απολαμβάνουν στο 8ο Δημ. Σχ. Αμαρουσίου ασφάλεια, οικογενειακή φροντίδα και σύγχρονες εκπαιδευτικές προσεγγίσεις και τους παρότρυνε για εποικοδομητική συνεργασία. Σε κλίμα αισιοδοξίας και ευφορίας ξεκίνησε η Σχολική Χρονιά 2018-19!

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση