eTwinning School Label 2023-2024!

school label resized 2

Το Νηπιαγωγείο μας με χαρά  ανακοινώνει πως βρισκόμαστε ανάμεσα στα σχολεία στα οποία  απονεμήθηκε η Ετικέτα Σχολείου eTwinning για το Σχ.Έτος 2023-2024.

Στιγμιότυπο οθόνης 2023 05 07 111816 down

Η Ετικέτα Σχολείου eTwinning απονέμεται σε σχολεία που προωθούν ενεργά τις αξίες και την παιδαγωγική του eTwinning, συνιστούν σημείο αναφοράς για την τοπική τους κοινότητα και αποτελούν πρότυπο για άλλα σχολεία. Η επιλογή έγινε από τον Εθνικό Οργανισμό Υποστήριξης της δράσης κατόπιν αυστηρής αξιολόγησης και  λαμβάνοντας υπόψη  αποδεικτικά στοιχεία που σχετίζονται με την Aποστολή των σχολείων eTwinning. 

αποστολη σχολειου etwinning

Τα Σχολεία eTwinning:

  • Είναι επίσημα αναγνωρισμένα σε ευρωπαϊκό επίπεδο ως πρότυπα για το eTwinning και συγκροτούν ένα δίκτυο πρωτοπόρων σχολείων που θα χαράξουν τη μελλοντική πορεία της δράσης. Όλα τα Σχολεία eTwinning λαμβάνουν το σχολικό πακέτο έργων eTwinning που περιλαμβάνει μια πλακέτα και μια σημαία.
  • Αποκτούν μεγάλη προβολή σε ευρωπαϊκό επίπεδο και ενθαρρύνονται να προβάλλουν την Ετικέτα Σχολείου eTwinning σε προωθητικό και ενημερωτικό υλικό.
  • Ενθαρρύνονται να συμμετέχουν σε ειδικά προγράμματα επιμόρφωσης.
  • Αποτελούν μέρος μιας ειδικής ομάδας eTwinning για διαμοίραση βέλτιστων πρακτικών, συνεργασία και παρακολούθηση αποκλειστικών διαδικτυακών εκδηλώσεων.

Αυτή η τιμητική διάκριση, πιστοποιεί πως υιοθετούμε τις αξίες του eTwinning στις πολιτικές, την πρακτική και τις δράσεις μας και αποτελεί το επιστέγασμα της αφοσιωμένης και  συλλογικής δράσης του σχολείου μας  στην κοινότητα του eTwinning. Ευχαριστούμε πολύ όλους όσους συνέβαλαν με τον τρόπο τους σε αυτό το αποτέλεσμα. Είμαστε έτοιμοι να συνεχίσουμε αυτή την  εξελικτική πορεία!