Πλαίσιο επικοινωνίας και συνεργασίας με Γονείς & Κηδεμόνες των μαθητών/μαθητριών της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ανατολικής Αττικής – Υποδοχή Αιτημάτων για παιδαγωγικά και διοικητικά ζητήματα – Διαδικασίες – Βήματα».Λήψη αρχείου

ΒΕΒΑΙΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟ ΔΙΚΤΥΟ ΤΩΝ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ

1Η ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣΛήψη αρχείου

2Η ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΧΟΛΙΚΗ ΑΥΛΗΛήψη αρχείου

 

ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ 2023-ΣΥΝΕΡΓΑΤΙΚΟ ΒΙΒΛΙΟ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΑΡΤΕΜΙΔΑΣ

1η Εβδομάδα Ανακύκλωσης

2023

Πέντε Νηπιαγωγεία της Αρτέμιδας συνεργάζονται και θεσπίζουν την 1η εβδομάδα ανακύκλωσης. Το βιβλίο περιλαμβάνει φωτογραφικό υλικό από ενδεικτικές δραστηριότητες που οργάνωσαν τα νηπιαγωγεία που έλαβαν μέρος στη δράση.

συνεργατικη εργασια 1

 

 

 

ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΙΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΤΟΥ 7ΟΥ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟΥ ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ 2022-2023

Το βίντεο αυτό περιέχει ένα μέρος των δράσεων του σχολείου μας, τη σχολική χρονιά που πέρασε(2022-2023) και είναι αφιερωμένο σε όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες μας, στους γονείς και τους εκπαιδευτικούς μας. Ευχόμαστε στα νήπια που φετος  μας αποχαιρετούν και ανοίγουν τα φτερά τους για το δημοτικό σχολείο, καλή πρόοδο και καλή τύχη και στα προνήπια καλή αντάμωση τον Σεπτέμβριο. Ευχαριστούμε από καρδιάς όλους τους γονείς για την υπέροχη χρονιά, την ανεξάντλητη βοήθεια και την πολύτιμη συνεργασία τους. Τέλος ευχαριστούμε πάρα πολύ τους εκπαιδευτικούς του σχολείου μας , την κυρία Χριστίνα, την κυρία Ρούλα, την κυρία Μυρτώ, την κυρία Μαίρη, την κυρία Αγγελική, την κυρία Γιάννα και τον κύριο Δημήτρη για την υπέροχη χρονιά και τους ευχόμαστε ότι καλύτερο στην προσωπική και επαγγελματική ζωή τους.