ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΨΗΦΙΑΚΗΣ ΜΕΡΙΜΝΑΣ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΠΑΙΔΕΙΑΣ

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Μέσω του προγράμματος αυτού, επιδοτείται η αγορά εξοπλισμού Tablet ή Υπολογιστή με το ποσό των 200€ μέσω Voucher που δίνεται στις οικογένειες που το δικαιούνται βάσει εισοδηματικών κριτηρίων, ενώ δικαιούχοι είναι οι μαθητές ή φοιτητές (πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης). Στόχος του Προγράμματος είναι η υποστήριξη της εκπαιδευτικής διαδικασίας με σύγχρονα ψηφιακά μέσα, που μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε συνθήκες τεχνολογικά εμπλουτισμένης δια ζώσης εκπαίδευσης, καθώς και στην εξ αποστάσεως διδασκαλία, τη διευκόλυνση της πρόσβασης των παιδιών σε ψηφιακό εκπαιδευτικό υλικό και την περαιτέρω ενίσχυση των ψηφιακών δεξιοτήτων τους. Οι γονείς των μαθητών σας, μόλις ανοίξει η πλατφόρμα του Υπουργείου Παιδείας από τις 5 Απριλίου 2021, θα πρέπει να υποβάλουν μία αίτηση προκειμένου να διαπιστώσουν αν είναι δικαιούχοι του Voucher στην σελίδα :
https://www.digital-access.gov.grΛήψη αρχείου

2 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2021- ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ

ΔΡΑΣΗ: Αγαπητοί γονείς σας προσκαλούμε να αναρτήσετε στο παρακάτω padlet το αγαπημένο παιδικό βιβλίο/παραμύθι των παιδιών σας και προαιρετικά μαζί και μία ζωγραφιά από το βιβλίο. Με τις εικόνες αυτές θα φτιάξουμε ένα ωραίο βίντεο.

Πατήστε πάνω στην παρακάτω εικόνα.

 

25Η ΜΑΡΤΙΟΥ 1821-200 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ

To 7o Νηπιαγωγείο Αρτέμιδας τιμά τους Ήρωες του 1821 και συμμετέχει στον Εορτασμό της συμπλήρωσης 200 χρόνων από την έναρξη της Ελληνικής Επανάστασης.

Ευχαριστούμε θερμά την εταιρεία EXPOSTICKER για τη δωρεάν εκτύπωση της αφίσας μας. Επίσης ευχαριστούμε πολύ τον αντιδήμαρχο Σπατών Αρτέμιδας κ. Σερέτη και τους υπαλλήλους του Δήμου, οι οποίοι τοποθέτησαν την αφίσα στον εξωτερικό τοίχο του Νηπιαγωγείου μας.

ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΕΓΓΡΑΦΩΝ ΕΩΣ 31 ΜΑΡΤΙΟΥ 2021 ΓΙΑ ΤΟ ΣΧ. ΕΤΟΣ 2020-21

Αγαπητοί γονείς,  σύμφωνα με ανακοίνωση του ΥΠΑΙΘ και λαμβάνοντας υπόψη τις εξαιρετικά δύσκολες
υγειονομικές συνθήκες λόγω του κορωνοϊού – covid 19, σας ενημερώνουμε ότι οι εγγραφές
μαθητών/τριών στα δημόσια Νηπιαγωγεία  για το σχολικό έτος 2021-22,
παρατείνονται μέχρι και την Τετάρτη 31 Μαρτίου 2021.

ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΝΗΠΙΩΝ/ΠΡΟΝΗΠΙΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΤΟΣ 2021-2022

Οι εγγραφές στα δημόσια Νηπιαγωγεία Γενικής Παιδείας, για το σχολικό έτος 2021-2022 γίνονται μέσω της Ενιαίας Ψηφιακής Πύλης της Δημόσιας Διοίκησης (gov,gr) με υποβολή ηλεκτρονικής αίτησης εγγραφής, από 1 έως 20 Μαρτίου 2021. Η διαδικασία αυτή θα γίνεται από το γονέας/κηδεμόνα για το Νηπιαγωγείο που ανήκει, βάσει της διεύθυνσης κατοικίας του και σύμφωνα με τα όρια της σχολικής περιφέρειας του Νηπιαγωγείου, μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης στην ηλεκτρονική διεύθυνση: (https://proti-eggrafi.services.gov.gr).

Στα Νηπιαγωγεία, για το σχολικό έτος 2020-2021, θα φοιτήσουν μαθητές που έχουν συμπληρώσει τη νόμιμη ηλικία εγγραφής, όπως αυτή ορίζεται στις σχετικές διατάξεις της παρ.3β, του άρθρου 33 του ν. 4521/2018 (ΦΕΚ Α’ 38). Σύμφωνα με αυτές, στα Νηπιαγωγεία εγγράφονται μαθητές/τριες που την 31η Δεκεμβρίου του έτους εγγραφής συμπληρώνουν την ηλικία των τεσσάρων (4) ετών. Συγκεκριμένα, εγγράφονται στα Νηπιαγωγεία για το σχολικό έτος 2020-21, μαθητές/τριες γεννημένοι/ες το 2016 και το 2017. Επισημαίνεται ότι, η φοίτηση των νηπίων που συμπληρώνουν ηλικία τεσσάρων (4) ετών γίνεται υποχρεωτική σε όλους τους Δήμους της χώρας.

Εγγραφές θα πραγματοποιούνται καθημερινά από τις 11:00 μ.μ. έως τις 13:00 μ.μ.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΟΔΥ

Οδηγίες για την ασφαλή προσέλευση των γονέων στο χώρο του σχολείου.

Κατά την ημέρα της προσέλευσης στο σχολείο, για την εγγραφή του παιδιού σας, συστήνεται:

  • Να χρησιμοποιείται μάσκα
  • Στον εσωτερικό χώρο του σχολείου να εισέρχεται μόνο ένας γονέας
  • Οι άλλοι γονείς θα περιμένουν στον εξωτερικό χώρο τηρώντας τις απαιτούμενες αποστάσεις
  • Να έχουν μαζί έναν ατομικό στυλό (μπλε)

Παρακάτω μπορείτε να βρείτε Συνοπτικές οδηγίες, Ερωτήσεις και Απαντήσεις σχετικά με τη διαδικασία, Τα γεωγραφικά όρια της περιφέρειας του 7ου Νηπιαγωγείου Αρτέμιδας  καθώς και το Ατομικό Δελτίο  Υγείας Μαθητή.

 

Συνοπτικές οδηγίες

ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΕΓΓΡΑΦΗΣ νεο

Ερωτήσεις και Απαντήσεις

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΝΕΟ

Τα γεωγραφικά όρια της περιφέρειας του 7ου Νηπιαγωγείου Αρτέμιδας

ΝΕΑ-ΟΡΙΑ-7ΟΥ-ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟΥ-ΑΡΤΕΜΙΔΑΣ.pdf

ΑΔΥΜ

ΑΔΥΜ