Οδηγίες επανάληψης Ε΄ τάξης

Αγαπητά μας παιδιά και γονείς,

 

Ευχόμαστε υγεία σε όλους. Από σήμερα δε θα ανεβάζουμε τις καθημερινές μας ασκήσεις στο blog του σχολείου μας. Όλοι σχεδόν έχετε εγγραφεί στη η-τάξη μας οπότε συνεχίζουμε από εκεί (απλά κάντε ένα έλεγχο αν έχετε γραφτεί σε όλα τα μαθήματα που σας αφορούν).

Σήμερα θα πρέπει να μπείτε στο μάθημα της Γεωγραφίας και συγκεκριμένα:

Α.  Από το μενού αριστερά επιλέγετε τον τοίχο και εκεί θα δείτε τη σχετική ανακοίνωση.

Β. Γυρνώντας στην αρχική σελίδα και επιλέγοντας Επαναληπτικές ασκήσεις Β’ Ενότητας (κεφ. 13-15) θα δουλέψετε σύμφωνα με τις οδηγίες το φύλλο εργασίας.

Είναι πολύ σημαντικό να προχωράμε όλοι μαζί στην επανάληψή μας. Κάθε άσκηση με τη σειρά που την κάνουμε έχει τον στόχο της. Προσοχή όμως: Σε κάθε μια πρέπει να διαβάζουμε τις οδηγίες και να τις ακολουθούμε… Το γεγονός πως «έχουμε διδαχτεί ένα μάθημα» δε σημαίνει πως το έχουμε εμπεδώσει πλήρως!!! Είναι απαραίτητο λοιπόν να κάνουμε σωστά τις επαναλήψεις μας. Τώρα έχουμε χρόνο. Γιατί η δουλειά μας να μην είναι ολοκληρωμένη και να έχει αποτέλεσμα;

Δεν υπάρχει λόγος να αγχωθούμε με την ύλη (Αγαπητοί μου γονείς κυρίως σε σας αναφερόμαστε…). Μέχρι το τέλος της χρονιάς θα φροντίσουμε με τον έναν ή τον άλλο τρόπο να καλύψουμε τα βασικότερα θέματα της Ε’ τάξης.

Αυτή τη στιγμή προέχει το να μείνουμε υγιείς εμείς και οι οικογένειές μας. Από τη δική μας πλευρά, συνεχίζουμε να είμαστε ουσιαστικά δίπλα σας και πάντα πρόθυμοι να σας βοηθήσουμε, μετατρέποντας αυτή τη δύσκολη φάση της ζωής μας σε ένα χρήσιμο «διάλειμμα» από τις σχολικές αίθουσες.

Ευχόμαστε καλή συνέχεια με υγεία…

 

 

 

 

 

Ελπίζουμε να είστε όλοι υγιείς και να προσαρμοστήκατε στη νέα πραγματικότητα…

Με χαρά μας είδαμε πως η συντριπτική πλειοψηφία σας κατάφερε να εγγραφεί στα μαθήματα της η-τάξης μας!

Από την επόμενη φορά (Δευτέρα 6/4) οι επαναληπτικές μας δραστηριότητες θα είναι διαθέσιμες μόνο μέσα από την ηλεκτρονική μας τάξη. Κάθε μέρα λοιπόν θα πρέπει να μπαίνετε στην   η-τάξη και σε κάθε μάθημα να παρακολουθείτε τις ανακοινώσεις με τις προτάσεις μας κι όταν συναντάτε μια καινούρια ανακοίνωση θα πρέπει να την ακολουθείτε. Αυτό το τελευταίο είναι πολύ σημαντικό γιατί το να “συγκεντρώνετε”  από διάφορες πηγές υλικό ή να “φορτώνουμε”  κι αυτή την η-τάξη μας με πλήθος δραστηριοτήτων θα ήταν το μόνο εύκολο. Στόχος μας όμως από την αρχή ήταν να κάνουμε μια πραγματική επανάληψη της ύλης μας, στοχευμένη στα προβλήματα που αντιμετωπίσαμε ως τώρα στην Ε΄ τάξη. Είμαστε πραγματικά ικανοποιημένοι με τη μέχρι τώρα ανταπόκρισή σας στην όλη προσπάθεια.

Η μετάβασή μας από αυτόν τον τρόπο επικοινωνίας μας στον επόμενο δε θα πρέπει να σας ανησυχεί γιατί θα γίνει βήμα βήμα με σαφείς οδηγίες για κάθε τι καινούριο. Οι δυνατότες που θα έχουμε εκεί θα δείτε πως θα σας αρέσουν αφού θα ανοίξουν ένα νέο “παράθυρο” στην επικοινωνία μας…

Για σήμερα λοιπόν πιστοί στο «ραντεβού» μας σας προτείνουμε… Στην η-τάξη μας!

  1. Γλώσσα:

Α . Δραστηριότητες για την Παγκόσμια Ημέρα Παιδικού Βιβλίου:

Ανοίγουμε στο μάθημα της Γλώσσας την ενότητα: Παγκόσμια Ημέρα  Παιδικού Βιβλίου και ακολουθούμε όλες τις οδηγίες (παρουσίαση, ταινία, βιβλίο και εργασία).

Β. Δραστηριότητες στα επίθετα:

Ανοίγουμε την ενότητα: Δραστηριότητες στα επίθετα και κάνουμε τις τέσσερις ασκήσεις προσπαθώντας να πιάσουμε το μεγαλύτερο σκορ. Υπάρχουν και οι απαντήσεις για αυτοδιόρθωση. Δε χρειάζεται να γίνει υποβολή των ασκήσεων σε μας.

  1. Ιστορία:

Ανοίγουμε στο μάθημα της Ιστορίας την ενότητα Γ΄ και κάνουμε τις τρεις ασκήσεις για τα κεφάλαια 13-16.

Θα θέλαμε επίσης να σας προτείνουμε μια Εκπαιδευτική Σειρά επεισοδίων από το ΝΟΗΣΙΣ κάθε μέρα από το TV 100:

Πρόγραμμα

8:30 – 9:00 ( Επιστήμες- Εφευρέσεις- Περιβάλλον )

14:45 – 15:00 ( Υγεία )

19:15 – 19:30 ( Διάστημα )

Να είστε όλοι καλά…

 

Οι δάσκαλοί σας

Νικολέτα Καλαμίδα

Χρήστος Γιουβάνης

 

 

 

 

Ευχόμαστε να συνεχίζετε με υπομονή, καλή διάθεση και πολλή υγεία την «καραντίνα» μας!

Ελπίζουμε σήμερα να παρακολουθήσατε το πρόγραμμα της εκπαιδευτικής τηλεόρασης στην ΕΤ2

( Σας ενημερώσαμε και χθες για την προβολή αυτή και το αυριανό πρόγραμμα που μας αφορά υπάρχει παρακάτω).

Σήμερα μπορούσαμε να σταθούμε σε τουλάχιστον τρία θέματα:

  1. Το επίθετο – επίρρημα πολύ που είναι και στη σημερινή μας επανάληψη της ενότητας.
  2. Τη χρονική αντικατάσταση που θα κάνουμε στη συνέχεια των επαναλήψεών μας.
  3. Τον στατικό ηλεκτρισμό που διδαχτήκαμε και κάναμε επανάληψη στα Φυσικά.

Παρακολουθήσαμε κι εμείς αυτή την προσπάθεια και πιστεύουμε πως αξίζει τον κόπο. Υπέροχος ο δάσκαλος στη Γλώσσα με πολύ ενδιαφέροντες προβληματισμούς και τέλεια τα πειράματα στα Φυσικά!

Ραντεβού αύριο λοιπόν την ίδια ώρα στην Εκπαιδευτική Τηλεόραση.

Σήμερα τόσο εδώ όσο και στην η-τάξη θα έχουμε επαναληπτικές ασκήσεις στη Γλώσσα και στα Μαθηματικά.

Για το μάθημα της Κοινωνικής και Πολιτικής Αγωγής μπορείτε να μπείτε, να κάνετε επαναληπτικές ασκήσεις και να εγγραφείτε στο μάθημα του κ. Σάββα.

Σας παρακαλούμε να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας στο Πανελλήνιο Σχολικό Δίκτυο (ΠΣΔ) παίρνοντας κωδικό και να εγγραφείτε στα μαθήματά μας. Σύντομα οι   η-τάξεις μας θα είναι ανοιχτές μόνο με εγγραφή και η επικοινωνία μας θα γίνεται μόνο μέσα από εκεί. Πολύ κατανοητές οδηγίες υπάρχουν εδώ στο blog του σχολείου μας στη αρχική σελίδα.

Καλή συνέχεια με υγεία…

 

 

 

 

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Μαθαίνουμε στο σπίτι με την ΕΡΤ!

 

Από Δευτέρα 30/3, 10 το πρωί ξεκινούν τα μαθήματα μέσω εκπαιδευτικής τηλεόρασης για μαθητές Δημοτικού.

 

Το Πρόγραμμα των 2 πρώτων ημερών:

 

Δευτέρα 30 Μαρτίου

  1. Επαναληπτικό μάθημα στη Γλώσσα Δ’, Ε’ και ΣΤ’ τάξης Εκπαιδευτικός: Γιώργος Ανδρίκος
  2. Ιστορία Δ’ τάξης Εκπαιδευτικός: Γιώργος Δάβος
  3. Φυσική Ε’ τάξης Εκπαιδευτικός: Ουρανία Γκικοπούλου

 

Τρίτη 31 Μαρτίου

  1. Μαθηματικά  Γ’ & Δ’ τάξης Εκπαιδευτικός: Μίνα Τόδωρη
  2. Μαθηματικά  Δ’ & Ε’ τάξης Εκπαιδευτικός: Γιώργος Ανδρίκος
  3. Φυσική Ε’ & ΣΤ’ τάξης Εκπαιδευτικός: Κώστας Χωριανόπουλος

 

 

 

Αγαπητά μας παιδιά,

Ελπίζουμε να είστε όλοι καλά και να περνάτε τον χρόνο σας όσο πιο ευχάριστα και δημιουργικά γίνεται.

Από σήμερα μπορείτε να μπαίνετε και στην η-τάξη για να παίρνετε το υλικό που σας στέλνουμε.

Στο αρχικό μενού εδώ στο site του σχολείου μας αντί για εκπαιδευτικό υλικό θα πρέπει να επιλέξετε το: οι η-τάξεις τους σχολείου μας. Με αυτό τον τρόπο μπαίνετε κατευθείαν (δε χρειάζεται να έχετε κωδικούς αφού τα μαθήματα που σας ενδιαφέρουν θα είναι ανοιχτά) στο Πανελλήνιο Σχολικό Δίκτυο και στη σελίδα με τα μαθήματα που αφορούν στο σχολείο μας. Από εκεί επιλέγετε τα μαθήματα της τάξης μας (και για τα δύο τμήματα της Ε’ τάξης από την κ. Νικολέτα).

Συνεχίζοντας την επανάληψή μας σήμερα προτείνουμε ασκήσεις μέσα από τις δυνατότητες της η-τάξης τις οποίες θα δουλέψετε εκεί:

Α’ – Γεωγραφία: Επαναληπτικές δραστηριότητες στα          κεφάλαια 16-22 της Β’ ενότητας του βιβλίου μας. Αφού κάνετε μια μικρή επανάληψη από το βιβλίο παίξτε με τις ερωτήσεις πολλαπλής επιλογής που ετοιμάστηκαν για εσάς. Μπορείτε να το κάνετε πολλές φορές μέχρι να πετύχετε το καλύτερο δυνατό σκορ.

Β’ – Ιστορία: Επαναληπτική δραστηριότητα Σωστού- Λάθους της Ενότητας Δ’ του βιβλίου μας.

Γ’ – Φυσικά: Επαναληπτική δραστηριότητα Συμπλήρωσης Κενών της Ενότητας – Θερμότητα.

Λόγω έργων αναβάθμισης του σχολικού δικτύου και ειδικότερα της ψηφιακής τάξης ίσως αντιμετωπίσετε κάποια προβλήματα. Από ό,τι γνωρίζουμε το θέμα θα λυθεί σύντομα!

Ευχόμαστε καλή συνέχεια, κουράγιο και καλή διάθεση…

 

 

 

 

Με την ελπίδα να είμαστε όλοι καλά και να περάσουμε  αυτή τη δύσκολη περίοδο που βιώνει ολόκληρος ο πλανήτης μας όσο το δυνατό καλύτερα, παροτρύνουμε για άλλη μια φορά να ακολουθούμε πιστά όλες τις οδηγίες που έχουμε αναφέρει αλλά και που ακούμε συνεχώς από τα ΜΜΕ.

Κυρίως ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ. Δεν πρέπει να φέρνουμε σε δύσκολη θέση τους δικούς μας ζητώντας να βγούμε έξω. Αντίθετα ας πιέσουμε και τους μεγάλους να ελαττώσουν τις άσκοπες μετακινήσεις…

Καθημερινά βάλτε ένα πρόγραμμα που να περιέχει: παιχνίδι με ό,τι σας ενδιαφέρει, όμορφο χρόνο με την οικογένειά σας, διάβασμα ενός ωραίου λογοτεχνικού  βιβλίου, τηλεόραση, μια καλή ταινία…

Εμείς αρχίζουμε από σήμερα μια προσπάθεια επικοινωνίας μαζί σας με κύριο στόχο μας να σας βοηθήσουμε ώστε οι συνθήκες που προέκυψαν από την πανδημία να μην αποτελέσουν για όλους μας «χαμένο χρόνο».

Δεν έχουμε καμιά διάθεση να σας κουράσουμε και να σας ταλαιπωρήσουμε. Θέλουμε απλά να μας νιώσετε κοντά σας και να προσπαθήσουμε να σας κατευθύνουμε όσο μπορούμε σε μια συνέχεια της εκπαίδευσης που σας προσφέρει το σχολείο.

Αποφασίσαμε έτσι να σας δίνουμε κάποιες ασκήσεις – αρχικά επαναληπτικές – για ορισμένα μαθήματα. Αυτές θα αποτελούν μια βάση για τη μελέτη σας την οποία είναι καλό να εντάξετε στο καθημερινό σας πρόγραμμα έτσι ώστε να μετατρέψουμε αυτή την «καραντίνα» σε «δημιουργικό χρόνο».

Θα ξεκινήσουμε ακολουθώντας μια αντίστροφη πορεία επανάληψης (π.χ. Γλώσσα ενότητα 9, ενότητα 8, μετά 7 κ.ά.) όσων έχουμε διδαχτεί φέτος.

Οι ασκήσεις που θα προτείνουμε αν μπορείτε να τις εκτυπώνετε καλώς, σε αντίθετη περίπτωση μπορείτε να εργάζεστε στα τετράδιά σας (στο Τετ. Γλώσσας, στο Τετ. Μαθηματικών και στο πρόχειρο). Άλλωστε κάποιες εργασίες θα είναι μόνο για το τετράδιο.

Κάθε εργασία θα είναι αριθμημένη και το σύνολο της προσπάθειάς μας θα ελεγχθεί σε μια ολοκληρωμένη επαναληπτική δραστηριότητα όταν επιστρέψουμε όλοι  καλά στο σχολείο μας- ελπίζοντας το γρηγορότερο.

Κάθε Δευτέρα και Πέμπτη προς το παρόν (όποτε υπάρξει κάτι επίσημο από το υπουργείο, θα σας ενημερώσουμε) θα βρίσκετε σε αυτόν τον χώρο ασκήσεις και προτάσεις (κάποιες παρουσιάσεις των μαθημάτων που κάναμε, βίντεο ή μία ταινία που θα προβληθεί στην τηλεόραση) που σας αφορούν. Ελπίζουμε στην καλύτερη δυνατή συνεργασία και μην ξεχνάτε μας λείπετε πολύ…

Όσοι από τους μαθητές του Ε2 έχετε τη δυνατότητα να επεξεργαστείτε τις εργασίες και έχετε email μπορείτε να στέλνετε τις απαντήσεις σας στο προσωπικό μου email sanik@sch.gr (μην ξεχνάτε να γράφετε το όνομά σας).

 

ΓΛΩΣΣΑ – Α



Λήψη αρχείου

ΒΟΗΘΗΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ από την Εκπαιδευτική τηλεόραση.

Στις ασκήσεις που στείλατε όλοι κάνατε λάθος τη μετοχή: πρωτοεμφανιζόμενοι. Δείτε αυτό μήπως σας βοηθήσει…

ΓΛΩΣΣΑ – Β



Λήψη αρχείου

ΓΛΩΣΣΑ – Γ



Λήψη αρχείου

ΓΛΩΣΣΑ – Δ



Λήψη αρχείου

ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ – Α



Λήψη αρχείου

ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ – Β



Λήψη αρχείου

ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ – Γ



Λήψη αρχείου

ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ – Δ



Λήψη αρχείου

ΦΥΣΙΚΑ – Α



Λήψη αρχείου

ΙΣΤΟΡΙΑ – Α



Λήψη αρχείου

ΙΣΤΟΡΙΑ – Β



Λήψη αρχείου

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΨΥΧΑΓΩΓΙΑΣ

«Το αγόρι στη γέφυρα»

Την Κυριακή στις 17:00, στο κανάλι της Βουλής, θα προβληθεί  η ελληνική ταινία «Το αγόρι στη γέφυρα». Μια ενδιαφέρουσα πρόταση για όλη την οικογένεια…

22 σχόλια

Μετάβαση στη φόρμα σχολίων

    • ΜΑΓΔΑ ΜΠΑΛΤΖΗ στο 16 Μαρτίου 2020 στις 3:01 μμ
    • Απάντηση

    ΤΙ ΟΜΟΡΦΑ ΛΟΓΙΑ ΜΑΣ ΓΡΑΨΑΤΕ!!!ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΟ ΥΛΙΚΟ ,ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ.ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΤΕ!!!

      • ΝΙΚΟΛΕΤΑ ΚΑΛΑΜΙΔΑ στο 18 Μαρτίου 2020 στις 9:43 πμ
      • Απάντηση

      Ας έχουμε όλοι υπομονή, καλή διάθεση και κέφι για δουλειά… Τα λέμε αύριο…

    • ΝΙΚΟΛΕΤΑ ΚΑΛΑΜΙΔΑ στο 20 Μαρτίου 2020 στις 3:19 μμ
    • Απάντηση

    Για οποιαδήποτε ερώτηση ή δυσκολία που αντιμετωπίζετε με το παραπάνω υλικό αλλά και κάποιο σχόλιο μπορείτε να γράφετε εδώ…

    • ΣΑΛΑΜΠΑΣΗ ΣΟΦΙΑ στο 20 Μαρτίου 2020 στις 7:16 μμ
    • Απάντηση

    Κύρια Νικολέτα ευχαριστούμε πολύ για τις εργασίες !Με αγάπη Αποστολια!

      • ΝΙΚΟΛΕΤΑ ΚΑΛΑΜΙΔΑ στο 20 Μαρτίου 2020 στις 8:31 μμ
      • Απάντηση

      Ελπίζω να τις κάνετε με ευχαρίστηση. Πιστεύω πως αν εργαστείτε με πρόγραμμα και προσοχή θα βγούμε από όλο αυτό πραγματικά λιγότερο χαμένοι. Να είστε καλά!

  1. Καλησπέρα!! Είμαστε εδώ να στηρίξουμε όλο αυτο που κάνετε για τα παιδιά. Είναι πολύ αισιόδοξο. Όχι τόσο για τις επιπλέον γνώσεις.. αλλά για την επαφή και το ενδιαφέρον!! Μπράβο σε όλους σας !! Φωτεινή

    • ΝΙΚΟΛΕΤΑ ΚΑΛΑΜΙΔΑ στο 21 Μαρτίου 2020 στις 10:57 μμ
    • Απάντηση

    Όσοι δουλεύετε αυτό το υλικό θα ήθελα να αφήσετε εδώ ένα ΟΚ με το όνομά σας ώστε να ξέρουμε σε πόσους και ποιους μαθητές της Ε΄ απευθυνόμαστε!

    1. ok.ΛΑΓΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

      • ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ στο 24 Μαρτίου 2020 στις 3:02 μμ
      • Απάντηση

      οκ ΜΟΥΖΑΚΙΤΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ

    • Ευαγγελία Μ. στο 23 Μαρτίου 2020 στις 9:35 πμ
    • Απάντηση

    Καλημέρα σας κα Καλαμιδα,

    Είναι πολύ συγκινητική και αξιέπαινη η προσπάθεια που κάνετε!!!!Σας ευχαριστούμε πολύ για το ενδιαφέρον σας!!!!
    Μένουμε σπίτι και διαβάζουμε…!!!!
    Συμβάλλουμε στην διασφάλιση της υγείας μας, τηρώντας
    όλα τα απαραίτητα μέτρα ατομικής υγιεινής,
    προάγοντας την δημόσια υγεία!!!!

    ΟΚ λοιπόν και από εμάς!!!!

    Καλή συνέχεια!!!!

    • ΓΙΑΖΑΣΗ ΔΕΣΠΟΙΝΑ στο 23 Μαρτίου 2020 στις 12:24 μμ
    • Απάντηση

    ΟΚ. ΖΑΦΕΙΡΙΑΔΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ

    • ΤΖΙΚΟΥ ΜΑΓΔΑΛΗΝΗ στο 23 Μαρτίου 2020 στις 2:35 μμ
    • Απάντηση

    Καλησπέρα κυρία Νικολέτα και κύριε Χρήστο. Σας παρακολουθούμε ανελλιπώς. ΑΠΡΙΛΗ ΓΕΩΡΓΙΑ

    • ΤΖΟΥΜΚΑΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΣ στο 23 Μαρτίου 2020 στις 3:25 μμ
    • Απάντηση

    ΟΚ Τριαντάφυλλος Τζούμκας. Ευχαριστούμε!

    • Ρεβέκκα Τζαφέρη στο 23 Μαρτίου 2020 στις 5:30 μμ
    • Απάντηση

    Καλησπέρα κυρία Νικολέτα και κύριε Χρίστο!!!ευχαριστούμε για την δουλειά και την προσπάθεια, εύχομαι να είμαστε όλοι καλά!!!Βανέσα Τζαφέρη

    • ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΟΥ στο 23 Μαρτίου 2020 στις 9:02 μμ
    • Απάντηση

    ΟΚ Μαρία-Μυρτάλη Δημητριάδου. Ευχαριστούμε πολύ !!!

    • Σαλαμπαση Σοφία στο 24 Μαρτίου 2020 στις 12:33 πμ
    • Απάντηση

    Οκ και απο εμάς!Αποστολια Ιωαννιδου

    • ΣΑΒΒΙΔΟΥ ΜΑΡΙΑ στο 24 Μαρτίου 2020 στις 10:28 πμ
    • Απάντηση

    ΟΚ ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΟΜΙΚΟΣ ΣΑΒΒΙΔΗΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ!

    • Στεφανία στο 24 Μαρτίου 2020 στις 1:27 μμ
    • Απάντηση

    Ευχαριστούμε πολύ για τον κόπο και το ενδιαφέρον σας.
    Ο.Κ λοιπόν και από εμάς
    Γκουμπανιτσά Στεφανία-Σταυρούλα

    • Ελπασιδου Μαρια στο 24 Μαρτίου 2020 στις 5:37 μμ
    • Απάντηση

    Ευχαριστουμε πολυ!καλη δυναμη σε ολους!

    • ΙΛΟΝΑ ΠΟΛΥΜΑΤΙΔΟΥ (Ελενη Ξυνογαλά) στο 24 Μαρτίου 2020 στις 7:46 μμ
    • Απάντηση

    Ευχαριστουμε πολύ !
    Οι ασκήσεις ειναι κατανοητές !!
    Ευχομαι οταν τελειώσουν ολα αυτά να ειμαστε ολοι καλα!!
    Κουράγιο γονείς!!!

    • ΤΣΑΚΙΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ στο 25 Μαρτίου 2020 στις 12:16 μμ
    • Απάντηση

    ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ….ΟΛΑ ΚΑΛΑ…… ΕΙΡΗΝΗ ΤΣΑΚΙΡΗ

    • Ταχτσιδου Ειρηνγ στο 31 Μαρτίου 2020 στις 12:51 μμ
    • Απάντηση

    Οκ θεοφανιδης παρης

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση