Βράδυ Τρίτης 19 Δεκεμβρίου 2017
3 αλεύρια, 3 ζάχαρες, 2 άχνες, 1 σόδα, 3 καρύδια, 3 αμύγδαλα, 1 φλουδα πορτοκαλιού, 1 χυμός πορτοκαλιού, 3 αυγά, 1 μέλι, 1 βούτυρο, 1 λάδι, 1 κανέλλα, 1 γαρύφαλο, 13 μελομακάρονα, 13 κουραμπιέδες, 5 μάγειροι και 13 καλικαντζαράκια.
3 δασκάλες ( Αννίτα Παπακώστα Α1/Χρηστίνα Μπουγά Α2/ Βασιλική Γρίβα Α3), 2 γυμνάστριες (Βαγγελιώ Τουραπή, Χριστιάννα Σπηλιώτη), 1 μουσικός (ΈφηΜπέκου), 1 εικαστικός (Φοίβος Σοφικίτης), 1 δασκάλα ειδικής αγωγής(Χαρούλα Καργιώτη), 1 γαλλιικών (Κατερίνα Παπαχρόνη), 1 αγγλικών (Μαρία Παπαδημητρίου), 1 πληροφορικής (Ελένη Παπανικολάκη) 1 υποδιευθυντής (Γιώργος Χούσος), 1 διευθυντής (Γιάννης Λογοθέτης).
Γιατί όταν τα υλικά ανακατευτούν με μαεστρία, βγαίνει κάτι παραπάνω από μια γιορτή.