Ενημέρωση για τη λειτουργία του σχολείου μέχρι τη λήξη της χρονιάς

Με αισιοδοξία πλησιάζουμε στη λήξη της σχολικής χρονιάς, ολοκληρώνοντας τη μαθησιακή διαδικασία και  ενημερώνουμε τους γονείς για τη λειτουργία και τις δραστηριότητες του σχολείου μέχρι το τέλος…

• Τρίτη 4 Ιουνίου, ώρες 8:30- 14:00: Συμμετοχή των μαθητών της ΣΤ΄τάξης στο 1ο Μαθητικό συνέδριο που οργανώνει ο Σχολικός Σύμβουλος κ. Παναγιώτης Γαλάνης. Το συνέδριο θα διεξαχθεί στο συνεδριακό κέντρο του «Δημόκριτου» και τα παιδιά μας θα παρουσιάσουν έρευνα με θέμα: «Τα παιδικά ατυχήματα»

• Τετάρτη 5 Ιουνίου: Το σχολείο θα παραμείνει κλειστό λόγω της Γενικής Συνέλευσης του Συλλόγου Εκπαιδευτικών «Ο ΠΕΡΙΚΛΗΣ»

• Πέμπτη 13 Ιουνίου, ώρες 8:30- 10:00: Αθλητική-πολιτιστική ημέρα με αθλοπαιδιές (Μπάσκετ-Βόλευ-Ποδόσφαιρο), τραγούδια, παραδοσιακούς και μοντέρνους χορούς. Τις δραστηριότητες μπορούν να παρακολουθήσουν και οι γονείς των μαθητών μας.

• Παρασκευή 14 Ιουνίου ώρα 08.30: Παράδοση Τίτλων Προόδου και Τίτλων Σπουδών.

• Παρασκευή 14 Ιουνίου ώρα 6:00μ.μ:Γιορτή λήξης: Αποχαιρετισμός μαθητών ΣΤ΄τάξης- Θεατρικές Παραστάσεις- Έκθεση Εικαστικών- Παραδοσιακοί χοροί- Μουσική Συναυλία. (Η γιορτή γίνεται σε συνεργασία με το Σύλλογο Γονέων και τις επόμενες ημέρες θα ενημερωθείτε αναλυτικά για το πρόγραμμά της)

ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟY

Δημοσιεύθηκε στην Χωρίς κατηγορία. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.

Αφήστε μια απάντηση