Οδηγίες για την ασφαλή επιστροφή των μαθητών/τριών στο σχολείο

Αγαπητοί γονείς/κηδεμόνες,
Σας ευχόμαστε καλή χρονιά με υγεία, προσωπική και οικογενειακή ευτυχία, αισιοδοξία και υπομονή.

Για την ασφαλή επιστροφή των μαθητών/τριών και εκπαιδευτικών στο σχολείο και με σκοπό να παραμείνουμε όλοι υγιείς και προστατευμένοι, σας ενημερώνουμε ότι:

  1. Όλοι/ες οι μαθητές/τριες, χωρίς καμία εξαίρεση, την πρώτη εβδομάδα επαναλειτουργίας των σχολείων (10-14/01/2022), θα πρέπει να προσέλθουν στο σχολείο με τρία (3) self-test 24ώρου που θα έχουν μαζί τους τη Δευτέρα, την Τρίτη και την Παρασκευή (άρα πρέπει να γίνουν Κυριακή, Δευτέρα και Πέμπτη αντίστοιχα).
  2. Από την επόμενη εβδομάδα (17-21/01/2022) και έπειτα, όλοι/ες οι μαθητές/τριες, χωρίς καμία εξαίρεση, θα προσέρχονται στο σχολείο με δύο self-test 24ώρου τα οποία θα επιδεικνύουν κάθε Τρίτη και Παρασκευή (άρα θα γίνονται Δευτέρα και Πέμπτη, όπως γινόταν μέχρι τώρα).
  3. Οι γονείς υποχρεούνται να διενεργούν με συνέπεια όλα τα self-test των παιδιών τους, να δηλώνουν εγκαίρως το αποτέλεσμα στην πλατφόρμα edupass.gov.gr και να υπογράφουν το σχετικό έντυπο (Σχολική Κάρτα), που θα πρέπει να έχουν και να επιδεικνύουν τα παιδιά τους στο σχολείο τις καθορισμένες ημέρες.
  4. Οι μαθητές/τριες που παρουσιάζουν οποιοδήποτε σύμπτωμα πρέπει να παραμένουν στο σπίτι.

Παρακαλούμε για την πιστή τήρηση των παραπάνω οδηγιών, ώστε να μη δημιουργούνται προβλήματα στην εκπαιδευτική διαδικασία και τη λειτουργία του σχολείου.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Σε περίπτωση κρούσματος θα στέλνονται αναλυτικές οδηγίες στους γονείς των μαθητών/τριών του τμήματος.

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση