Σύγχρονη εξ αποστάσεως διδασκαλία

Αγαπητοί γονείς/κηδεμόνες,

Από την Τετάρτη 18 Νοεμβρίου 2020  θα ισχύσει το νέο ωρολόγιο πρόγραμμα εξ αποστάσεως διδασκαλίας (τηλεκπαίδευση μέσω Webex) με τα μαθήματα και τους συνδέσμους του κάθε εκπαιδευτικού.

Όταν πλησιάζει η ώρα του αντίστοιχου μαθήματος, θα κάνετε αριστερό κλικ επάνω στον σύνδεσμο που υπάρχει στο πρόγραμμα (κάτω από το συγκεκριμένο μάθημα), και θα μεταφέρεστε στον χώρο του αντίστοιχου εκπαιδευτικού (Meeting room). Θα ακολουθείτε τις οδηγίες (πατώντας Join in, όπου σας το ζητάει) και στη συνέχεια θα περιμένετε να σας δεχτεί στην τάξη του.

Προσοχή! Κατά την είσοδό σας στο Webex να γράψετε τα στοιχεία του μαθητή/τριας  με ελληνικούς κεφαλαίους χαρακτήρες για να είναι ευανάγνωστα στη λίστα με τους συμμετέχοντες (π.χ. ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ), ώστε να αναγνωρίζεται από τον/την εκπαιδευτικό και να του επιτρέπει την είσοδο.

Οι όποιες τεχνικές απορίες  θα συζητηθούν στο πρώτο μάθημα. Οδηγίες για τους μαθητές που αφορούν την σύνδεσή τους στην πλατφόρμα Webex και στις ψηφιακές τους τάξεις (από Η/Υ, tablet, smartphone) σας έχουν ήδη αποσταλεί.

Εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να αποθηκεύσετε το νέο ωρολόγιο πρόγραμμα εξ αποστάσεως εκπαίδευσης και να το συμβουλεύεστε.

Σε περίπτωση που δεν υπάρχει στο σπίτι πρόσβαση στο διαδίκτυο μπορείτε να συνδεθείτε και μέσω σταθερού τηλεφώνου με αστική χρέωση, καλώντας στο 21-1990-2394  ή στο 21-1198-1029, όπου σύμφωνα με τις οδηγίες που θα σας δοθούν, θα πληκτρολογήστε τον αριθμό “δωματίου” (ένας μοναδικός δεκαψήφιος αριθμός για κάθε αίθουσα τον οποίο θα πάρετε μετά από επικοινωνία με το σχολείο) και πατώντας στο τέλος δύο φορές τη δίεση.

Ευχόμαστε σε όλες και όλους καλή αρχή και ελπίζουμε να τα πάνε όλα καλά.

Από τη Διεύθυνση του 79ου Δημοτικού Σχολείου

 

 

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση