Ενημέρωση για ώρες λειτουργίας, αύριο Πέμπτη 21-10-2021

Σας ενημερώνουμε πως για αύριο Πέμπτη 21-10-2021 το πρόγραμμα μαθημάτων θα διαρκέσει έως και την 4η διδακτική ώρα, λόγω του προγραμματισμένου συλλόγου διδασκόντων (2η Παιδαγωγική Συνάντηση, Άρθρου 90, Ν.4823/2021).

Δημοσιεύθηκε στη Χωρίς κατηγορία | Σχολιάστε

Πρόσκληση Γονέων και Κηδεμόνων σε συνάντηση στις 27-10-2021

Καλούμε τους Γονείς και Κηδεμόνες των μαθητών του σχολείου μας να προσέλθουν την Τετάρτη 27/10/2021 και ώρα 17:30 σε ενημερωτική συνάντηση με τα εξής θέματα:
· Λειτουργία σχολικής μονάδας
· Συγκρότηση σε σώμα του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων

Δημοσιεύθηκε στη Χωρίς κατηγορία | Σχολιάστε

Διάθεση ψυχολόγου στο 6o ΕΠΑΛ Πάτρας

Σας ενημερώνουμε πως στο σχολείο μας υπάρχει διαθέσιμος ψυχολόγος.
> Έργο του ψυχολόγου είναι η συνεργασία με τους εκπαιδευτικούς και τους γονείς των μαθητών για την εύρυθμη λειτουργία της σχολικής μονάδας και την προώθηση του εκπαιδευτικού έργου.
…για περισσότερα πατήστε εδώ

Δημοσιεύθηκε στη Χωρίς κατηγορία | Σχολιάστε
Δημοσιεύθηκε την από 6ο ΕΠΑΛ ΠΑΤΡΑΣ | Σχολιάστε

Ενημέρωση σχετικά με τις απουσίες των μαθητών/τριών που εμβολιάζονται

Eνημέρωση σχετικά με τις απουσίες των μαθητών/τριών που εμβολιάζονται

Σας ενημερώνουμε ότι οι μαθητές/τριες που εμβολιάζονται, δύνανται να μην προσέρχονται στις σχολικές μονάδες την ημέρα του εμβολιασμού τους. Στην περίπτωση που παρουσιάσουν συμπτώματα δύνανται να απουσιάσουν και την επόμενη ημέρα. Το ίδιο ισχύει και για τις δύο δόσεις εμβολιασμού.

Οι απουσίες των μαθητών/τριών τις ημέρες αυτές καταχωρίζονται αλλά δεν λαμβάνονται υπόψη για τον χαρακτηρισμό της φοίτησής τους, υπό την προϋπόθεση ότι οι γονείς/κηδεμόνες των ανήλικων μαθητών/τριών ή οι ίδιοι, εφόσον είναι ενήλικοι/ες, προσκομίσουν στον/τη Διευθυντή/τρια το πιστοποιητικό βεβαίωσης του εμβολιασμού τους.

 

Η ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ
ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ
ΖΩΗ ΜΑΚΡΗ

Δημοσιεύθηκε στη Χωρίς κατηγορία | Σχολιάστε

Σχολική κάρτα για covid-19 (χειρόγραφη)

Εάν δεν μπορείτε να καταχωρήσετε το αποτέλεσμα του self test (λόγω δυσλειτουργίας της πλατφόρμας) μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη

Σχολική κάρτα για covid-19 (χειρόγραφη)

την οποία την τυπώνετε και την συμπληρώνετε

ή

σε περίπτωση αδυναμίας εκτύπωσης μπορούν να συμπληρωθούν και να υπογραφούν και χειρόγραφα από τους γονείς/κηδεμόνες των ανηλίκων μαθητών/τριών, από τους/τις ενήλικους μαθητές, αποκλειστικά και μόνο τα στοιχεία που αναγράφονται σε αυτό
( ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΑΙΔΙΟΥ ΣΤΟΙΧΕΙΑ SELF TEST ) και πέραν αυτών τίποτε άλλο

Δημοσιεύθηκε στη Χωρίς κατηγορία | Σχολιάστε

Ενημέρωση μαθητών/τριών που πάσχουν ή/ και συνοικούν με άτομα που πάσχουν από σοβαρό υποκείμενο νόσημα

Ενημέρωση μαθητών/τριών που πάσχουν ή/ και συνοικούν με άτομα που πάσχουν από σοβαρό υποκείμενο νόσημα

Δείτε (εδώ):
i) Αν είστε μαθητής/μαθήτρια που ανήκει σε κάποια από τις κατηγορίες υποκείμενων νοσημάτων
ii)Αν είστε μαθητής/μαθήτρια που συνοικεί με άτομο το οποία πάσχει από υποκείμενο νόσημα που οδηγεί σε σοβαρή ανοσοκαταστολή

Ρωτήστε μας, εφόσον ανήκετε σε κάποια από τις παραπάνω κατηγορίες, για τις διαδικασίες και τα απαραίτητα δικαιολογητικά.

Επίσης: Διαβάστε (εδώ) για τη δυνατότητα παροχής σύγχρονης εξ αποστάσεως εκπαίδευσης στις παραπάνω περιπτώσεις (Πληροφορίες για τα διαδικτυακά τμήματα)

Δημοσιεύθηκε στη Χωρίς κατηγορία | Σχολιάστε

Βασική ενημέρωση για τα μέτρα προστασίας στη σχολική μονάδα

ΠΡΟΣΟΧΗ:
Η χρήση προστατευτικής μάσκας είναι υποχρεωτική για τους/τις μαθητές/τριες σε όλες τις τάξεις, τους εκπαιδευτικούς και το λοιπό προσωπικό, καθώς και για τους επισκέπτες των σχολικών μονάδων.

Η χρήση της προστατευτικής μάσκας είναι υποχρεωτική:
α) στους εσωτερικούς χώρους των σχολικών μονάδων και  στους εξωτερικούς χώρους των σχολικών μονάδων.

Οι μαθητές/τριες οι οποίοι κατέχουν πιστοποιητικό εμβολιασμού ή βεβαίωση νόσησης το τελευταίο εξάμηνο, εισέρχονται στις σχολικές μονάδες με την επίδειξη του εν λόγω πιστοποιητικού ή βεβαίωσης.

Οι υπόλοιποι μαθητές/μαθήτριες θα πρέπει να διενεργούν self-test  δύο (2) φορές ανά εβδομάδα, πριν από την Τρίτη και την Παρασκευή αντιστοίχως, έως και είκοσι τέσσερις ώρες (24) ώρες πριν από την προσέλευση στη σχολική μονάδα . Οι γονείς/κηδεμόνες των ανηλίκων μαθητών/τριών και οι ενήλικοι μαθητές/τριες επισκέπτονται τη σελίδα self-testing.gov.gr/#mathites, όπου και καταχωρούν το αποτέλεσμα του ελέγχου.

Ο/Η μαθητής/τρια επιδεικνύει, χωρίς να παραδίδει, τη σχολική κάρτα εντός της τάξης, στον εκπαιδευτικό της πρώτης ώρας και τη φέρει μαζί του/της μέχρι τη διενέργεια του επόμενου διαγνωστικού ελέγχου σε περίπτωση που ζητηθεί επίδειξή της από εκπαιδευτικό ή από τον Διευθυντή/Υποδιευθυντή.

Δημοσιεύθηκε στη Χωρίς κατηγορία | Σχολιάστε
Δημοσιεύθηκε την από 6ο ΕΠΑΛ ΠΑΤΡΑΣ | Σχολιάστε

Καλή σχολική χρονιά!

Αγαπητοί μαθητές / γονείς / κηδεμόνες

Ο Διευθυντής και οι εκπαιδευτικοί του 6ου ΕΠΑΛ Πάτρας σας καλωσορίζουμε στη φετινή σχολική χρονιά.
Για την γρήγορη και άμεση επικοινωνία του σχολείου μας με τους γονείς/κηδεμόνες/μαθητές μας θα σας στέλνουμε συχνά μηνύματα μέσω ηλεκτρονικής αλληλογραφίας (είτε μέσω του myschool είτε από τους λογαριασμούς e-mai που διαθέτουμε). Μέσω αυτών θα λαμβάνεται ενημερώσεις – ανακοινώσεις – ειδοποιήσεις που θα αφορούν στη λειτουργία της σχολικής μας μονάδας.
Παράλληλα, θα υπάρχουν και αναρτήσεις ειδικών θεμάτων στο blog μας: https://blogs.sch.gr/6epal-patras/
Αν αλλάξετε το λογαριασμό που μας έχετε δηλώσει ή έχετε προβλήματα με τη λήψη των μηνυμάτων, ενημερώστε μας άμεσα με την αποστολή e-mail στο 6epal-patras@sch.gr ή με ένα τηλέφωνο στο 2610454881.
Καλή και δημιουργική χρονιά σε όλους!
———————————————————————————————————————–
Ακολουθούν δύο ανακοινώσεις από το Υπουργείο Παιδείας σχετικά με την προμήθεια και τη διενέργεια self-test από τους μαθητές:
3-9-21 Ασφαλές άνοιγμα των σχολείων για το έτος 2021-2022
07-09-21 Διάθεση self-test για τους μαθητές από τα φαρμακεία
Δημοσιεύθηκε στη Χωρίς κατηγορία | Σχολιάστε