Σας ενημερώνουμε για τις πρόσφατες επιτυχίες των μαθητών του 6ου ΕΠΑΛ.
5ος Πανελλήνιος μαθητικός Διαγωνισμός Μαθηματικής Λογικής & Υπολογιστικής Σκέψης «Alan Turing».
Πολλά συγχαρητήρια στην ομάδα critical_thinkers (Τσίχλας Μάριος, Σαρτώρος Νικόλαος, Ολυμπία Μικρούλη) η οποία πήρε μέρος στο 5Ο ο Πανελλήνιο μαθητικό Διαγωνισμό Μαθηματικής Λογικής & Υπολογιστικής Σκέψης «Alan Turing» και κατάφερε και βγήκε πρώτη με μεγάλη βαθμολογία στην Δυτική Ελλάδα και 5η στην Ελλάδα με την πολύ υψηλή βαθμολογία 6830 και πέρασαν στην Ημιτελική Φάση.
Οι μαθητές πήραν μέρος στην ημιτελική φάση που έγινε δια ζώσης στην Πάτρα στην έδρα της Περιφερειακής Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης Δυτικής Ελλάδας στις 4/4/2026 και κατάφερε να περάσει στην Τελική Φάση με τις 6 καλύτερες ομάδας της Ελλάδας.
Στην τελική φάση τερμάτισαν στην 6η θέση. Πολλά μπράβο για την επιτυχία των παιδιών. Είναι η δεύτερη συνεχόμενη χρονιά που το 6ο ΕΠΑΛ Πάτρας (και το μοναδικό στην Ελλάδα) παίρνει μέρος στην ΤΕΛΙΚΗ ΦΑΣΗ του διαγωνισμού.