Οι μαθητές και οι μαθήτριες του τμήματος Β΄ Γεωπονίας Τεχνολογίας Τροφίμων Περιβάλλοντος του 6ου ΕΠΑ.Λ Ηρακλείου, με συνοδούς εκπαιδευτικούς τους: Φεστερίδου Θεοδώρα και Αχλαδιανάκη Κωνσταντίνο, ενημερώθηκαν σχετικά με τις πρώτες ύλες και τα στάδια παραγωγής των προϊόντων αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής συμμετέχοντας σε διαδικασίες παρασκευής , κατά τη διάρκεια της διδακτικής επίσκεψης στο εργαστήριο παραγωγής παραδοσιακών Κρητικών προϊόντων της οικογένειας Σπυριδάκη!