Τα παιδιά γράφουν μια «Προσευχή για τον πόλεμο»

Τα παιδιά γράφουν μια «Προσευχή για τον πόλεμο»

Όταν, σαν άνθρωπος, δεν μπορώ να κάνω κάτι άλλο πια, τότε υψώνω τα χέρια στον ουρανό…

Μαθητές και μαθήτριες του σχολείου μας, κάνουν τη δική τους προσευχή…

kidpraying

Κύριε, Σε ευχαριστώ για όλα όσα έχω και για την Ειρήνη στη χώρα μου.  Φύλαγε σε παρακαλώ τους γονείς μου και να έχουμε όλοι υγεία.
Κύριε δώσε δύναμη και φροντίδα για τους ανθρώπους που δοκιμάζονται από τον πόλεμο.
Βοήθησε σε παρακαλώ τους πρόσφυγες, τους πληγωμένους, τους πεινασμένους και τα ορφανά.
Καθοδήγησε τη θέλησή μου και δίδαξέ με να προσεύχομαι, να πιστεύω, να υπομένω, να συγχωρώ και να αγαπώ.

Μενεγάτος Παναγής

________________

Ευχαριστώ Θεέ μου που μου έδωσες ζωή. Που μου έδωσες οικογένεια, φαγητό, νερό. Ευχαριστώ για την ειρήνη που έχω στη χώρα μου.
Γι΄ αυτό σε παρακαλώ, Κύριε, κάνε κάτι και για τους ανθρώπους που πολεμούν και χάσανε, άλλοι τη ζωή τους και άλλοι τους δικούς τους ανθρώπους. Αμήν 

Ανδρέας Μεταλληνός

________________

 Θεέ μου σε ευχαριστώ που έχω όσα χρειάζομαι. Σε παρακαλώ να υπάρχει ειρήνη και φροντίδα σε όλους τους ανθρώπους που δοκιμάζονται.

 Δήμητρα 

________________

 Κύριε των Δυνάμεων, βοήθειά μας στις δύσκολες στιγμές. Σε ευχαριστώ που έχω καλούς φίλους και οικογένεια.
Βοήθα τους ανθρώπους τους φτωχούς  και σταμάτα τους πολέμους. Μητέρα όλων, μόνο εσύ μπορείς να σταματήσεις τον πόλεμο.

 Αρβανίτης Δημήτρης

________________

Ευχαριστώ για όσα έχω. Ειρήνη, υγεία, γονείς, αγαθά. Σου ζητάω Ειρήνη και φροντίδα για ανθρώπους που δοκιμάζονται από τον πόλεμο.
Πρόσφυγες, πληγωμένους, πεινασμένους, ορφανά χωρίς σπίτι.

  Εύα Ζαφειροπούλου 

________________

Ευχαριστώ Παναγία μου, για όσα έχω. Ευχαριστώ που έχω κοντά μου τους γονείς μου και που είμαστε όλοι καλά στην υγεία μας. Παναγία μου, σε παρακαλώ, βοήθησε τους ανθρώπους που είναι στον πόλεμο. Κάνε κάτι να σταματήσει ο πόλεμος γιατί σκοτώνονται άνθρωποι και αθώα παιδιά. Βοήθησε Παναγία μου! Αμήν.

 Βαγγέλης Κατσούλης

________________

 Παναγία μου, σε ευχαριστώ για όλα όσα έχω.  Ευχαριστώ που έχω Ειρήνη στη χώρα μου. Ευχαριστώ που έχω τους γονείς μου και είμαι καλά στην υγεία μου.  Σε παρακαλώ, Παναγία μου,  δώσε Ειρήνη σε όλο τον κόσμο. Δώσε δύναμη και κουράγιο σε αυτούς τους ανθρώπους που βρίσκονται στον πόλεμο και προστάτεψε αυτά τα παιδιά. Αμήν

Δωριάννα Κιτσούλη

________________

 Θεέ μου, βοήθα σε παρακαλώ να σταματήσει ο πόλεμος. Δώσε στέγη, τροφή, αγάπη, κουράγιο. Ελπίδα στον κόσμο που έχει προβλήματα.  Δώσε ξανά το χαμόγελο στα μικρά παιδιά και την ελπίδα για καλύτερο αύριο. 

Βασίλης Βάρσος

________________

Μάνα μας,  σε παρακαλώ. Σταμάτησε τους πολέμους. Βοήθησέ μας.  Δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι για τον πόλεμο, αλλά μπορείς εσύ, και μόνο εσύ! 

 Νεφέλη Πατεράκη

________________

 Σε ευχαριστώ Θεέ μου, που μας πρόσφερες όλα αυτά τα χρόνια τόσο πολλά. Όμως θα μπορούσες να σταματήσεις τον πόλεμο και να έχουμε Ειρήνη.

 Μάξιμος Σκουλαρίκης

________________

 Θεέ μου,  κάνε οι άνθρωποι να σταματήσουν τους πολέμους. Φώτισέ τους να διαλέξουν την αγάπη, την ειρήνη, το διάλογο και την αλληλεγγύη.

Γιάννης Βλάχος