ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Αγαπητοί γονείς, σας ενημερώνουμε για τα παρακάτω:

  • Αύριο Παρασκευή δεν ξεχνάμε να κάνουμε το σελφ-τεστ και να το δηλώσουμε στην πλατφόρμα edupass.gov.gr και ΟΧΙ σε εκείνη που δηλώνατε πρωτύτερα. Αν κάποιος δεν μπορεί να το εκτυπώσει το στέλνει με ε-μαιλ στο σχολείο.
  • Υπενθυμίζουμε την ανάγκη ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ τα τεστ, ώστε να προλάβουμε όσο το δυνατόν πιθανή διασπορά.
  • Κάθε Νοέμβριο και Φεβρουάριο γίνεται επικαιροποίηση της συμμετοχής στα τμήματα ολοημέρου. Όποιοι γονείς επιθυμούν να συνεχίσουν να παρακολουθούν τα παιδιά τους στο Ολοήμερο να επιστρέψουν την δήλωση που από εχθές έλαβαν ΩΣ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 16/11/21. Δήλωση θα βρουν και στη Σελίδα ΕΝΤΥΠΑ.
  • Παρατηρείται να προσπαθούμε να επικοινωνήσουμε με γονείς και οι αριθμοί τηλεφώνων να μην ισχύουν.
    ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ να βρίσκονται οι έγκυροι αριθμοί σταθερού και κινητών τηλεφώνων στο εσώφυλλο του τετραδίου επικοινωνίας ή του πρόχειρου του μαθητή, και ο μαθητής να γνωρίζει που θα τα βρει αν χρειαστούν. Επίσης ενημερώνετε τον υπεύθυνο εκπαιδευτικό τάξης για οποιαδήποτε αλλαγή αριθμού.
  • Για την εύρυθμη λειτουργία του σχολείου και σύμφωνα με τους υπάρχοντες κανονισμούς παρακαλούμε πολύ να έχετε επικοινωνήσει νωρίτερα, για πιθανή επίσκεψή σας στο χώρο του σχολείου προκειμένου να δείτε οποιονδήποτε εκπαιδευτικό.
  • Τέλος, για όσους μαθητές των μεγάλων τάξεων επιθυμείτε να αποχωρούν μόνοι τους από το σχολείο μετά το πέρας του προγράμματος, παρακαλούμε να κατεβάσετε από την ιστοσελίδα μας, στα έντυπα, την σχετική υπεύθυνη δήλωση, ώστε ο μαθητής να παραλάβει σχετική κάρτα αποχώρησης για τον καλύτερο έλεγχο στις εξόδους.