Πρόγραμμα Erasmus+2020

Την τελευταία μέρα λειτουργίας του Νηπιαγωγείου, αφού αποχαιρετήσαμε τα παιδιά μας και η ατμόσφαιρα ήταν ιδιαίτερα φορτισμένη, μάθαμε τα ευχάριστα νέα!!!! Το ευρωπαϊκό σχέδιο επιμόρφωσης εκπαιδευτικών, με τίτλο «Το Σχολείο ως “Τρίτος Χώρος”: Προς ένα Συμπεριληπτικό Σχολείο μέσα από την Ομαδοσυνεργατικότητα και την Ευαισθητοποίηση» ,που υπέβαλε το σχολείο μας, στα πλαίσια των προγραμμάτων ERASMUS+ ΚΑ1/ Κινητικότητας Προσωπικού Σχολικής Εκπαίδευσης,  ΕΓΚΡΙΘΗΚΕ!!!! Τα Νηπιαγωγεία των οποίων τα προγράμματα εγκρίθηκαν σε όλη την Ελλάδα ήταν 7 και μέσα σε αυτά και το 5ο Νηπιαγωγείο Αμαρουσίου!!Η επιτυχία ήταν πολύ μεγάλη και η χαρά μας ακόμα μεγαλύτερη!

Οι εκπαιδευτικοί που το σχεδίασαν θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν δομημένους κύκλους μαθημάτων στο εξωτερικό, με αρωγό το Ίδρυμα Κρατικών Υποτροφιών (ΙΚΥ), με σκοπό την βελτίωση της ποιότητας και της αποτελεσματικότητας της διδασκαλίας. Ταυτόχρονα οι επαφές με εκπαιδευτικούς και εκπαιδευτικά συστήματα άλλων ευρωπαϊκών χωρών και η ανάπτυξη νέων συνεργασιών θα συνεισφέρουν στην εκκίνηση της διαδικασίας χάραξης κοινής πορείας σε ευρωπαϊκό επίπεδο καθώς και στην αναβάθμιση του προφίλ του σχολείου μας!

Το 5ο Νηπιαγωγείο Αμαρουσίου «ανοίγεται » στην Ευρώπη!!!!

Η Προϊσταμένη

Χρυσηίδα Φράγκου

Μια σκέψη στο “Πρόγραμμα Erasmus+2020

  1. Μόνο τέτοιους εκπαιδευτικούς χρειάζονται τα παιδιά μας, καταρτισμένους, με ανοιχτούς πνευματικούς ορίζοντες και διάθεση να μεταλαμπαδεύσουν τη γνώση
    Συγχαρητήρια στην Διευθύντρια του σχολείου μας και τους συνεργάτες της!

Τα σχόλια είναι κλειστά.