:: Το Βίντεο της Εβδομάδας ::

Video: The Miniature Earth

Πως θα ήταν η Γη αν την “συμπιέζαμε ” σε ένα χωριό με 100 κατοίκους;;;!!!


VIDEO : Άνθρωπος εναντίον Μηχανής : 1-0

Τελικά η αναμέτρηση μεταξύ του Γερμανού πρωταθλητή και πρώην Νο. 1 στον κόσμο στην επιτραπέζια αντισφαίριση Timo Boll και του ταχύτερου ρομπότ στον κόσμο KUKA Agilus,  έγινε. Το στυλιζαρισμένο βίντεο, της μονομαχίας τους στο πινγκ πονγκ, δείχνει απλά τα highlights και αποδεικνύει ότι ο άνθρωπος, αν και λιγότερο γρήγορος, χρησιμοποιεί το μυαλό του για να κατακτήσει τη νίκη απέναντι σε ένα άψυχο ρομπότ.

 

VIDEO : “Σύννεφα…. “”

δημιουργία του μαθητή Ρουμελιώτη Στέργιου (Γ3)

 

 STOP στον Ρατσισμό !! 

σχόλιο της μαθήτριας Τζιορτζιώτη Σοφίας (Γ4)

Δεν χρειάζονται πολλά λόγια γι’ αυτό το βίντεο…εξάλλου μιλάει από μόνο του! Ρατσισμός, προκαταλήψεις, άνθρωποι που έχουν χάσει το νόημα της ζωής! Το γεγονός ότι είμαστε ζωντανοί είναι από μόνο του ένα θαύμα. Γιατί να επιλέξουμε τον εύκολο δρόμο υποστηρίζοντας πως κάποιοι δεν αξίζουν όσα εμείς; Μακάρι ο καθένας μας να ήξερε πόσες ζωές μπορεί να σώσει! Ζωές ανθρώπων οι οποίοι σε αντίθεση με εμάς που τα έχουμε όλα αυτοί προσεύχονται κάθε βράδυ για να έχουν έστω και τα μισά και είναι ευγνώμων που ο Θεός τους χάρισε άλλη μια μέρα ζωής! Γιατί τους αφήνουμε να πεθαίνουν; Γιατί έχει χαθεί η ανθρωπιά μας; Γιατί καθημερινά γονείς κλαίνε; Γατί γυρνάμε την πλάτη μας σε μετανάστες οι οποίοι το μόνο που ήθελαν ήταν ένα σπίτι; Γιατί πρέπει να ζητιανεύουν για ένα κομμάτι ψωμί; Γιατί…γιατί…γιατί…Τόσα γιατί…Το λιγότερο που θα μπορούσαμε να κάνουμε είναι να σκεφτούμε σοβαρά για λίγο! Να αναρωτηθούμε! Ίσως κάτι κερδίσουμε που θα μας αλλάξει την ζωή! Φτάνει μια στιγμή…

Η Ομορφιά των Μαθηματικών

“Τα μαθηματικά διαθέτουν όχι μόνον αλήθεια, αλλά και ανώτερη ομορφιά […]  τόση όση μόνον η πιο μεγαλιώδης τέχνη μπορεί να επιδείξει.”
                                                                                                  – BERTRAND  RUSSELL

Έτσι ήταν η Αρχαία Αθήνα!

Ενα απίστευτο, σύχγρονο τεχνολογικό θαύμα. Η χρυσή Αθήνα του Περικλή του 5ου αιώνα και ο ιερός βράχος της Ακρόπολης, όπως δεν τα έχετε ξαναδεί ποτέ. 14 καλλιτέχνες, γραφίστες και ειδικοί στα σχεδιαστικά προγράμματα, εργάστηκαν για πέντε εβδομάδες, ώστε να πετύχουν αυτό το αποτέλεσμα στο παρακάτω βίντεο.

Welcome to Earth – Καλωσήρθατε στη Γη μας!!

Εσείς που θα ταξιδέψετε..;;;

 

 

 Επέτειος 17ης Νοέμβρη

 

(1)

  • Ο/Η Αλίκη Μακρή λέει:

    δεν έχω λόγια..πολύ ενδιαφέρον το βίντεο..!!! είμαι πολύ συγκινημένη πραγματικά!!

  • Αφήστε μια απάντηση

    Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

    Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
    Αντίθεση