Επανέναρξη εξ αποστάσεως μαθημάτων/σχέδιο εξόδου

Αγαπητοί γονείς Χρόνια Πολλά,

Από χθες, Δευτέρα 27 Απριλίου 2020, ξεκίνησαν και πάλι τα εξ αποστάσεως μαθήματα για τους μαθητές και τις μαθήτριές μας. Οι ψηφιακές τάξεις επανενεργοποιούνται. Η σύγχρονη εξ αποστάσεως εκπαίδευση θα πρέπει να αναδυθεί περισσότερο και πάντα συνδυαστικά με την ασύγχρονη (πλατφόρμες e-class και e-me).

Eπίσης από εδώ και πέρα  μπορούν οι εκπαιδευτικοί να προχωρήσουν στη διδακτική ύλη των τάξεών τους με επιλογές από τα σημαντικότερα θέματα στα οποία εκτιμούν ότι μπορούν και πρέπει να δώσουν προτεραιότητα.

Τα σχολεία μας παραμένουν κλειστά και εμείς περιορισμένοι στα σπίτια μας. Ωστόσο η παιδαγωγική σχέση με τους μαθητές είναι ανάγκη να μείνει ζωντανή και ενεργή για όσο απαιτηθεί ακόμη.

Ας παραμείνουμε αισιόδοξοι και με θετική ενέργεια παρά τις πρόσθετες υποχρεώσεις που ήρθαν να προστεθούν στις ήδη τεράστιες ευθύνες σας.

Σας υπενθυμίζουμε θεωρείστε  ότι είστε ενήμερος/η για τη διαδικασία υλοποίησης της ασύγχρονης και σύγχρονης εξ αποστάσεως εκπαίδευσης όπως περιγράφεται στην ανάρτηση μας στις 9/4/2020 εδώ περί  επεξεργασίας των προσωπικών δεδομένων σας από το Ελληνικό Δημόσιο και σας ζητούμε να αποστείλετε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου την παρακάτω υπεύθυνη δήλωση:

ΔΗΛΩΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΓΟΝΕΑ Ή ΚΗΔΕΜΟΝΑ

Ο/Η υπογραφόμενος/η ………………. γονέας/κηδεμόνας του/της μαθητή/τριας ……………….. της ………… τάξης του ……… Δημοτικού Σχολείου ……………………….., δηλώνω ότι είμαι ενήμερος/η για την παραπάνω διαδικασία υλοποίησης της ασύγχρονης και σύγχρονης εξ αποστάσεως εκπαίδευσης η οποία θα πραγματοποιηθεί από τον/την εκπαιδευτικό της τάξης.

………………………………………………………

Τέλος σας ενημερώνουμε ότι στις κυψέλες των εκπαιδευτικών της Επιτροπής Διεπιστημονικής Εκπαιδευτικής Αξιολόγησης και Υποστήριξης (ΕΔΕΑΥ) μπορεί να εγγραφεί οποιοσδήποτε γονέας του σχολείου μας. Μπορεί να φανεί χρήσιμη για κάποιους γονείς.

ΟΙ ηλεκτρονικές τάξεις:  ΤΟΥΠΑΛΗ ΒΙΚΥ και ΗΛΕΚΤΡΑ ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΥ

Αίτημα για εγγραφή  μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Ο διευθυντής του Σχολείου

__________________________________________________________________________________

Σχέδιο εξόδου

Το σχέδιο εξόδου, είναι ένα σχέδιο μετάβασης από το «μένουμε σπίτι» στο «μένουμε ασφαλείς» σε μία νέα καθημερινότητα υψηλού ρίσκου που επιβάλλει νέους κανόνες συμβίωσης, εργασίας και κυκλοφορίας» Δείτε αναλυτικά το σχέδιο αποκλιμάκωσης των μέτρων

Παρουσίαση του σχεδίου σταδιακής άρσης των μέτρων και προφύλαξης από την μετάδοση του κορονοϊού



Λήψη αρχείου

Πηγή: Copyright  2020 ΕΟΔΥ