Μνημόνιο Σεισμού 2018-2019

oasp

Το παρόν Σχέδιο Έκτακτης Ανάγκης των 5ου & 11ου Δημοτικών Σχολείων Αγίας Παρασκευής τα οποία συστεγάζονται στο επί της οδού Ψαρών 11 κτίριο (όροφοι:Δύο-2) επικαιροποιήθηκε τον Νοέμβριο του 2018 με ευθύνη των Διευθυντριών κ. Χαρίκλειας Μπούτα και κ. Ειρήνης Δημητροπούλου αντίστοιχα, σύμφωνα με τις κατευθυντήριες οδηγίες του Ο.Α.Σ.Π. και του Υπουργείου Πολιτισμού, Παιδείας και Θρησκευμάτων και αφορά στη σχολική περίοδο 2018-19. Διαβάστε περισσότερο πατώντας εδώ.

Το παρόν Σχέδιο Έκτακτης Ανάγκης των 5ου & 11ου Δημοτικών Σχολείων Αγίας Παρασκευής τα οποία συστεγάζονται στο επί της οδού Ψαρών 11 κτίριο (όροφοι:Δύο-2) επικαιροποιήθηκε τον Ιανουάριο του 2018 με ευθύνη των Διευθυντριών κ. Χαρίκλειας Μπούτα και κ. Ειρήνης Δημητροπούλου αντίστοιχα, σύμφωνα με τις κατευθυντήριες οδηγίες του Ο.Α.Σ.Π. και του Υπουργείου Πολιτισμού, Παιδείας και Θρησκευμάτων και αφορά στη σχολική περίοδο 2018-19. Διαβάστε περισσότερο πατώντας εδώ.

Το παρόν Σχέδιο Έκτακτης Ανάγκης των 5ου & 11ου Δημοτικών Σχολείων Αγίας Παρασκευής τα οποία συστεγάζονται στο επί της οδού Ψαρών 11 κτίριο (όροφοι:Δύο-2) συντάχθηκε τον Σεπτέμβριο του 2016 με ευθύνη των Διευθυντριών κ. Χαρίκλειας Μπούτα και κ. Ειρήνης Δημητροπούλου αντίστοιχα, σύμφωνα με τις κατευθυντήριες οδηγίες του Ο.Α.Σ.Π. και του Υπουργείου Πολιτισμού, Παιδείας και Θρησκευμάτων και αφορά στη σχολική περίοδο 2016-17. Διαβάστε περισσότερο πατώντας εδώ.

Αφήστε μια απάντηση