3rd Month Activity Calendar -“Friendship and Animals”
Το θέμα της επόμενης περιόδου ήταν “Friendship and Animals”. Τα παιδιά ασχολήθηκαν με τα αγαπημένα τους ζώα, γνώρισαν ζώα που υπάρχουν κοντά μας και συζήτησαν για τη σημασία της φροντίδας και του σεβασμού προς αυτά. Μέσα από δημιουργικές δραστηριότητες και συνεργατικές εργασίες με τα υπόλοιπα σχολεία του έργου, οι μαθητές είχαν την ευκαιρία να εκφραστούν, να μοιραστούν ιδέες και να γνωρίσουν τα αγαπημένα ζώα των νέων τους φίλων.
Η ενότητα ολοκληρώθηκε με μια χαρούμενη δραστηριότητα: τα παιδιά μεταμφιέστηκαν σε ζώα και συμμετείχαν σε μια μικρή «παρέλαση», γεμάτη χρώματα, γέλια και δημιουργικότητα.
Μέσα από αυτές τις δράσεις, τα παιδιά ενίσχυσαν τη συνεργασία και τη φιλία τους, ενώ παράλληλα ανέπτυξαν την αγάπη και την υπευθυνότητα απέναντι στον κόσμο των ζώων.
Δείτε τα Συνεργατικά μας Προϊόντα (Ιανουάριος 2026):
My animal friend (Ένα ζωάκι φίλος μου)
https://drive.google.com/file/d/1vYCV7Z4S_j0dI6AieeVRtSGWGZ0haLvM/view?usp=drive_web
Animals around us (Τα ζώα γύρω μας)
We care for animals (Νοιαζόμαστε για τα ζώα)
Animal Parade (Η παρέλαση των ζώων)

