Αρχική » 2023 » Ιούλιος

Αρχείο μηνός Ιούλιος 2023

Θερμά συγχαρητήρια στους μαθητές/-τριες μας για την εισαγωγή τους στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση

Η Διεύθυνση και ο Σύλλογος Διδασκόντων του 4ου ΓΕΛ Ιωαννίνων συγχαίρουν θερμά όλους τους/τις επιτυχόντες/επιτυχούσες που κατάφεραν να εισαχθούν στις σχολές της προτίμησής τους. Η επιτυχία τους αυτή συνιστά επιβράβευση της πολύχρονης και επίπονης προσπάθειάς τους. Μια επιτυχία που είναι αναμφίβολα προσωπική, καθώς είναι αποτέλεσμα της δικής τους εργασίας. Στην πορεία όμως αυτή έχουν συμβάλει σε σημαντικό βαθμό τόσο οι εκπαιδευτικοί, που με ευσυνειδησία καθοδήγησαν τη μελέτη τους, όσο και οι γονείς και οι οικογένειές τους που στάθηκαν αρωγοί στο πλευρό τους.
Ευχόμαστε, λοιπόν, σε όλους τους μαθητές/-τριές μας να υποστηρίξουν με πάθος την επιλογή τους για το μέλλον και να τύχουν της σταδιοδρομίας που ο καθένας/-μία ονειρεύεται για τον εαυτό του/της.

21-07-2023 Πρόγραμμα επαναληπτικών πανελλαδικών εξετάσεων Γενικών λυκείων και ειδικών μαθημάτων έτους 2023

Δείτε το Πρόγραμμα Επαναληπτικών  Πανελλαδικών Εξετάσεων ΕΔΩ

20-07-2023 ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΜΕ ΣΟΒΑΡΕΣ ΠΑΘΗΣΕΙΣ

Από το Υπουργείο Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού ανακοινώνεται ότι, οι υποψήφιοι με την κατηγορία των σοβαρών παθήσεων μπορούν να πληροφορούνται την έγκριση ή απόρριψη του μηχανογραφικού τους  δελτίου και των επισυναπτόμενων δικαιολογητικών, μέσω της ηλεκτρονικής εφαρμογής https://exams-severeillness.it.minedu.gov.gr ή μέσω αντίστοιχου συνδέσμου στην κεντρική ιστοσελίδα του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων, από σήμερα Πέμπτη 20/7/2023  μέχρι και  τη Παρασκευή 21/7/2023 .

(περισσότερα…)

Αξιολόγηση Σχ. Μονάδος 2022-2023

Αξιολόγηση

Αξιολόγηση Σχ. Μονάδος 2021-2022

Αξιολόγηση

Αρχείο Αναρτήσεων

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση