Υπενθύμιση

Οι μαθητές αύριο στην εκδρομή να έχουν μαζί τους πιστοποιητικό εμβολιασμού ή βεβαίωση νόσησης ή δήλωση edupass. gov. gr αρνητικού αποτελέσματος σε έντυπη η ηλεκτρονική μορφή, για τυχόν επίδειξη σε χώρους που απαιτούνται π. χ. μουσεία, εστίαση κλπ.

Ενημέρωση προς τους γονείς

Οι συμμετέχοντες στην ημερήσια εκδρομή προσέρχονται στις 7:45 στο χώρο του σχολείου και οι μη συμμετέχοντες στις 8:15. Παρακαλούμε ο αυτοδιαγνωστικός έλεγχος self test να διενεργηθεί εγκαίρως και να δηλωθεί μέχρι σήμερα στις 19:00 το απόγευμα στο edupass για να μην υπάρχει πρόβλημα στην αυριανή μετακίνηση της ημερήσιας εκδρομής. Aν διαγνωστεί κάποιος ως θετικός με…Συνέχεια ανάγνωσης Ενημέρωση προς τους γονείς

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΕΚΔΡΟΜΗ

Όσοι μαθητές δεν έφεραν τη δήλωση (θετική ή αρνητική) για την ημερήσια εκδρομή, θα πρέπει οπωσδήποτε αύριο Δευτέρα 28-3-22 να την προσκομίσουν στο σχολείο. Σε αντίθετη περίπτωση δεν θα υπάρχουν μισθωμένα οχήματα για την μετακίνηση.

Προσοχή! Διαγνωστικός έλεγχος self-test

Κατόπιν ειδοποίησης από την Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Αττικής, σας ενημερώνουμε ότι ο διαγνωστικός έλεγχος selftest, αντί της Πέμπτης, θα πρέπει να γίνει την Κυριακή για τη Δευτέρα και κανονικά πάλι τη Δευτέρα για την Τρίτη.  Και τις δύο φορές το αποτέλεσμα θα πρέπει να δηλωθεί έγκαιρα στην πλατφόρμα edupass.

ΔΙΔΕ ΑΘΗΝΑΣ: Αρχίζει σχολικός επαγγελματικός προσανατολισμός

Σας επισυνάπτουμε μήνυμα της  κα. Σωτηροπούλου Κωνσταντίνας Υπεύθυνη ΣΕΠ Δ ΔΙΔΕ ΑΘΗΝΑΣ «Αγαπητοί Διευθυντές/ντριες,  αρχίζει σχολικός επαγγελματικός προσανατολισμός, σε γυμνάσια και λύκεια, της Δ ΔΙΔΕ ΑΘΗΝΑΣ. Η δομή ΣΕΠ αλλάζει μορφή και εφεξής υπάγεται στη Δ.Δ.Ε. ΑΘΗΝΑΣ. Νωρίτερα, ο σχολικός επαγγελματικός προσανατολισμός ανήκε ως αρμοδιότητα στο Κέντρο Εκπαιδευτικής και Συμβουλευτικής Υποστήριξης (ΚΕΣΥ) και παλαιότερα στο Κέντρο…Συνέχεια ανάγνωσης ΔΙΔΕ ΑΘΗΝΑΣ: Αρχίζει σχολικός επαγγελματικός προσανατολισμός

Άνοιγμα μενού
Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση