Ενημέρωση για την εφαρμογή του υποχρεωτικού μέτρου του διαγνωστικού ελέγχου νόσησης (δωρεάν αυτοδιαγνωστικός έλεγχος) από τον κορωνοϊό COVID – 19

Λήψη αρχείου Λήψη αρχείου Λήψη αρχείου  

Ενημέρωση σχετικά με το ωρολόγιο πρόγραμμα από 12-4-21

Ενημερώνονται γονείς , κηδεμόνες και μαθητές ότι από Δευτέρα 12 Απριλίου 2021 το σχολείο θα λειτουργήσει με διαφορετικό πρόγραμμα αφού καθηγητές για προσωπικούς λόγους και επίσημες άδειες (ειδικού σκοπού) δεν θα βρίσκονται για δια ζώσης μαθήματα. Την Κυριακή 11-04-2021 θα αναρτηθεί στο blog το καινούριο πρόγραμμα.

Μαθητές που συνοικούν με άτομα τα οποία ανήκουν σε ευπαθείς ομάδες

Λήψη αρχείου Λήψη αρχείου

Ενημέρωση σχετικά με τα tablets

Oι μαθητές που έχουν στην κατοχή τους tablets, με την έναρξη των μαθημάτων Δευτέρα 12/04/2021, δεν θα τα φέρουν για επιστροφή αλλά θα παραδοθούν μετά τις διακοπές του Πάσχα για να γίνει εκτενής έλεγχος κατά την παράδοση και με την ελπίδα ότι δεν θα χρησιμοποιηθούν πάλι για τηλεκπαίδευση. Από τη Διεύθυνση.

Οι Συντελεστές Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής για τις Σχολές Στρατιωτικές , Αστυνομικές, Πυροσβεστικής,Πυροσβεστικής, ΑΕΝ, Λιμενικού Σώματος και Α.Σ.Τ.Ε.

Λήψη αρχείου

Διανομή Σημαιών και ιστορικού αρχείου της Επαναστατικής Περιόδου του έτους 1821 από τον Δήμο Ελληνικού – Αργυρούπολης

Λήψη αρχείου Λήψη αρχείου Λήψη αρχείου

Υπενθύμιση άμεσης ενημέρωσης σχετικά με Πρόσκληση-Επιλογή-Κατανομή Στρατεύσιμου Προσωπικού (Κατάθεση Δελτίου Απογραφής γεννηθέντων το έτος 2003).

Λήψη αρχείου