Αρχική » Δράσεις » Κοινωνικές » Συγκέντρωση σχολικών ειδών στο Δήμο Αμαρουσίου για τα παιδιά των περιοχών που επλήγησαν από την καταιγίδα Daniel

Πρόσφατα σχόλια

  Συγκέντρωση σχολικών ειδών στο Δήμο Αμαρουσίου για τα παιδιά των περιοχών που επλήγησαν από την καταιγίδα Daniel

  30Χ46.3_PLHMMYRES_FINAL

  https://maroussi.gr/sygkentrosi-scholikon-eidon-sto-dimo-amarousiou-gia-ta-paidia-ton-periochon-pou-epligisan-apo-tin-kataigida-daniel/

  Μαρούσι, 13 Σεπτεμβρίου 2023

  ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

  Συγκέντρωση σχολικών ειδών στο Δήμο Αμαρουσίου για τα παιδιά των περιοχών που επλήγησαν από την καταιγίδα Daniel Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου 2023, ώρα: 10:00 -16:00, Δημαρχείο Αμαρουσίου

  Ο Δήμος Αμαρουσίου με το «Όλοι Μαζί Μπορούμε» και το «Μαζί για το Παιδί»  με τη συνδρομή της Περιφέρειας Αττικής, ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα του Υπουργείου Παιδείας, Θρησκευμάτων & Αθλητισμού, ενώνουν τις δυνάμεις τους και συγκεντρώνουν σχολικά είδη για τα παιδιά της Θεσσαλίας που δοκιμάζεται που την επέλαση της κακοκαιρία Daniel.           

  Τα είδη που συγκεντρώνονται είναι:
  Τσάντες, μολύβια, τετράδια, στυλό, μαρκαδόροι, χάρακες, μπλοκ ζωγραφικής και όλα όσα χρειάζονται οι μαθητές για το σχολείο τους.

  Τα είδη που θα προσφερθούν θα πρέπει να είναι καινούργια ή μεταχειρισμένα σε άριστη κατάσταση, έτοιμα να χρησιμοποιηθούν.

  Η δράση συμπαράστασης και αλληλεγγύης θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου, από τις 10:00 το πρωί μέχρι τις 4:00 το απόγευμα. Σημείο συγκέντρωσης το Δημαρχείο Αμαρουσίου (Βασ. Σοφίας 9 & Δ. Μόσχα).
  Επίσης, όσα σχολεία της πόλης που επιθυμούν να προσφέρουν σχολικά είδη για τα παιδιά της Θεσσαλίας, μπορούν να τα συγκεντρώσουν, να τα ετοιμάσουν σε κούτες και να τα παραδώσουν τη μέρα της δράσης στο Δημαρχείο Αμαρουσίου.

  Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Θεόδωρος Αμπατζόγλου απευθύνει θερμό κάλεσμα έμπρακτης αγάπης και συμπαράστασης στα παιδιά, που η βιβλική καταστροφή από τη κακοκαιρία τους στερεί τα απαραίτητα για το σχολείο, προσφέροντάς τους μαζί με τα σχολικά είδη και ένα χαμόγελο ελπίδας και αισιοδοξίας.

  Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
  Αντίθεση