eTwinning ‘Extend Your Hand’ στην Ε΄τάξη

Μαρ 202414

Μια ακόμη ωραία και περιπετειώδης διαδρομή έφτασε στο τέλος της για τους μαθητές της Ε’ τάξης, μετά από πέντε ολόκληρους μήνες. Το ευρωπαϊκό πρόγραμμα eTwinning ‘Extend Your Hand’ μας έδωσε αφορμή για πολλές δραστηριότητες.Το υλοποιήσαμε με μια μεγάλη παρέα έξι χωρών και δέκα  σχολείων.

 Μας έμαθε πολλά για τα ζώα και μας έκανε να συνειδητοποιήσουμε πόσο σημαντική είναι η σχέση μας με αυτά. Μας ευαισθητοποίησε σχετικά με τις ανάγκες τους και τις απειλές που αντιμετωπίζουν. Τραγουδήσαμε, γράψαμε ιστορίες, ζωγραφίσαμε για αυτά. Βγάλαμε φωτογραφίες μαζί τους, τα αγκαλιάσαμε, δραματοποιήσαμε τα χαρακτηριστικά τους, κάναμε έρευνα και παρουσιάσεις και  αναζητήσαμε λύσεις  στα προβλήματά τους. Χρησιμοποιήσαμε διαφορετικές μεθόδους,, βασισμένες κυρίως στην τεχνολογία αλλά και στα ιδιαίτερα ταλέντα μας για να τα προσεγγίσουμε και να έρθουμε πιο κοντά τους. Το πρόγραμμα ολοκληρώθηκε με μια ‘γιορτή για την ασφάλεια στο διαδίκτυο”.

Τέλος, προσθέσαμε στη φαρέτρα μας ξεχωριστές εμπειρίες και χρήσιμες δεξιότητες που διαμορφώνουν το χαρακτήρα μας και  θα μας φανούν χρήσιμες σε επόμενες περιπέτειες.

 

Ευχαριστούμε πολύ όλους τους συνεργάτες μας και τους συντονιστές για την άψογη  οργάνωση του προγράμματος.

Η υπεύθυνη εκπαιδευτικός Αγγλικών

Έφη Μπαφαλούκα

Capture 2 Capture

Αφήστε μια απάντηση



Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων