Έκθεση εικαστικών έργων μαθητών κι μαθητριών του Σχολείου μας

Ιούν 202320

4

Με μία μεγάλη έκθεση των εικαστικών έργων των παιδιών του Σχολείου μας έκλεισε το φετινό  σχολικό έτος 2022-2023. Έλαβε χώρα στο ισόγειο και τον πρώτο όροφο  του Σχολείου, την Πέμπτη και την Παρασκευή 8-9/06/2023, παράλληλα με τις καλοκαιρινές εκδηλώσεις της Α΄ και Στ΄ τάξης.

Η έκθεση αποτελούνταν από ατομικά και ομαδικά έργα -ζωγραφιές, κολάζ και κατασκευές- τα οποία φιλοτεχνήθηκαν κατά τη διάρκεια του μαθήματος των Καλλιτεχνικών, με την καθοδήγηση της εκπαιδευτικού Εικαστικών κυρίας Νάνσυ Μπαλούτογλου.

25

Μέσα από το μάθημα των Εικαστικών οι μαθητές/τριες  μυήθηκαν σε νέες τεχνικές ζωγραφικής, έμαθαν να παρατηρούν, να κρίνουν, να ερευνούν, να συνεργάζονται, να εκφράζουν με δημιουργικό τρόπο απόψεις, συναισθήματα και βιώματα, διεύρυναν τη φαντασία  και την εφευρετικότητά τους.

Φίλοι, γονείς και μέλη της σχολικής κοινότητας  επισκέφθηκαν την έκθεση και θαύμασαν  τις δημιουργίες των παιδιών.

Τα έργα τους μπορείτε να απολαύσετε στο παρακάτω βίντεο:

Ευχαριστούμε τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων και κάθε γονέα ξεχωριστά για τη συνεργασία, τους εκπαιδευτικούς που είτε συνεργάστηκαν στις δράσεις είτε τις διευκόλυναν και, φυσικά, τα παιδιά,  τα παιδιά που με τη δημιουργικότητά τους δίνουν ελπίδα και φως στη ζωή μας!

0

Καλό καλοκαίρι!!

1

Από τη Διεύθυνση του Σχολείου

Αφήστε μια απάντησηΑλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων