Ενημερώσεις Γονέων

Οκτ 202018

Την Παρασκευή 16/10/2020, ολοκληρώθηκαν οι ενημερώσεις γονέων για τις Β΄,Γ΄, Δ΄, Ε΄ & Στ΄ τάξεις του Σχολείου μας.

Επιθυμούμε  να συγχαρούμε τους εκπαιδευτικούς του Σχολείου μας που παραμερίζοντας τις δυσκολίες, με γνώση του έργου τους και της οφειλής τους στην κοινωνία στέκονται πάντοτε δίπλα στους μαθητές και τις οικογένειές τους!

 Με την επιδίωξη να αξιοποιήσουμε τη σύγχρονη τεχνολογία και με προσανατολισμό μας την καινοτομία, πραγματοποιήσαμε αυτές τις ενημερώσεις διαδικτυακά χρησιμοποιώντας την πλατφόρμα WEBEX η οποία μας διατέθηκε από το Υπουργείο Παιδείας.

Σκοπός μας βέβαια  δεν είναι να αντικαταστήσουμε την σχέση των εκπαιδευτικών με τους γονείς των μαθητών μας. Αυτό είναι αναντικατάστατο!

Αντιθέτως, θεωρήσαμε σκόπιμο, στις δεδομένες συνθήκες να προφυλάξουμε τους μαθητές και τις οικογένειές τους αλλά και τους εκπαιδευτικούς μας από οποιαδήποτε πιθανότητα κινδύνου.

Παράλληλα οι στόχοι των συναντήσεων αυτών πέτυχαν, καθώς δόθηκε η ευκαιρία στους γονείς να γνωρίσουν τους νέους εκπαιδευτικούς των παιδιών τους και τους διδακτικούς και παιδαγωγικούς στόχους της κάθε τάξης.

Επιθυμούμε ακόμη, να ευχαριστήσουμε τους γονείς των μαθητών μας, οι οποίοι συμπορεύονται με τους στόχους μας, υποστηρίζοντας  τα παιδιά τους και το έργο του Σχολείου! 

Η Δ/ντρια του Σχολείου

Αλεξάνδρα Μαρκοπούλου

Αφήστε μια απάντηση



Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων