Ελληνική Ομάδα Ρομποτικής στο Σχολείο μας!

Νοέ 201929

Από το Ντουμπάι στην οδό Καζαντζάκη & από τις πίστες της Ολυμπιάδας, στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του 4ου δημοτικού σχολείου Βούλας!!

Ο λόγος για τον «ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ», το ρομπότ που κατάφερε να κερδίσει το Χάλκινο Μετάλλιο για τον Μηχανικό Σχεδιασμό του στην Ολυμπιάδα Ρομποτικής FIRST GLOBAL Challenge που πραγματοποιήθηκε στο Ντουμπάι των Η.Α.Ε. 24- 27/10/2019 και χάρισε στην Ελληνική Ομάδα Ρομποτικής “First Global Challenge Team Greece”την 6η θέση ( από τα 190 έθνη ) στην Παγκόσμια Γενική Κατάταξη.
Ο ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ, συνοδευόμενος από τους προπονητές, κο ΤΣΑΤΡΑΦΙΛΗ ΔΗΜΗΤΡΗ, ΚΟΛΛΙΑ ΤΑΣΟ και ΝΕΦΕΛΗ ΤΖΑΒΑΡΑ καθώς και από τα μέλη της ελληνικής ομάδας, ΙΑΟΝΑ ΣΟΜΟΓΛΟΥ και ΤΣΑΤΡΑΦΙΛΗ ΕΙΡΗΝΗ, πραγματοποίησε επίσκεψη/έκπληξη στο σχολείο μας , το απόγευμα της περασμένης Τετάρτης.

Οι INVENTORS και οι μαθητές της master class υποδέχθηκαν με ενθουσιασμό τον Ποσειδώνα. Είχαν την ευκαιρία να τον περιεργαστούν, αποσπώντας πολύτιμες τεχνικές γνώσεις!
Είχαν την ευκαιρία να τον δουν εν δράσει και να παίξουν μαζί του.. μπάλα!!

 Τα παιδιά της  Ελληνικής Ομάδας Ρομποτικής κατάφεραν να μεταδώσουν τον ενθουσιασμό τους, να μεταλαμπαδεύσουν τις αξίες τους και στα δικά μας παιδιά!! Τα συμβούλεψαν, τα ενέπνευσαν, τα προέτρεψαν να κυνηγήσουν το όνειρο…!! Με καλή εκπαίδευση και σκληρή δουλειά!! Αυτά…είναι τα «κλειδιά» που μειώνουν τον παράγοντα «τύχη» στο ταξίδι για την επιτυχία, όπως τόνισε ο εκπαιδευτικός μας, κος Αντώνης Σκέλλας!!

Είναι σημαντικό να έχεις δίπλα σου ένα παράθυρο στον κόσμο..να μπορείς να δεις και να παραδειγματιστείς..!!
“First Global Challenge Team Greece” ευχαριστούμε που είστε δίπλα μας !! Ευχαριστούμε για την μοναδική αυτή έκπληξη, για την υπέροχη αυτή εμπειρία!

 

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 4ου Δ. Σχ. Βούλας

Αφήστε μια απάντηση



Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων