Αρχική » Erasmus+ » eTwinning «C.L.U.E. – Collaborating and Learning United by English»

3ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

3o elementary school logo 2022

eTwinning School Label 2023-2024

pic etwinng

eTwinning School Label 2021-2022

Φεβρουάριος 2021
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728

eTwinning «C.L.U.E. – Collaborating and Learning United by English»

Το  έργο   eTwinning  «C.L.U.E. (Collaborating and Learning United by English)» σχεδιάστηκε με σκοπό την συνεργατική ανάπτυξη δραστηριοτήτων σχετικών με κοινές θεματικές ενότητες (ποιοί είμαστε, εξωτερική εμφάνιση, προτιμήσεις, Halloween, Χριστούγεννα).

Οι μαθητές είχαν την ευκαιρία να βελτιώσουν τις δεξιότητες τους ως προς την χρήση της Αγγλικής γλώσσας με διασκεδαστικούς  και ενδιαφέροντες τρόπους. Οι δραστηριότητες στόχευαν να διευρύνουν την απόδοση και αυτοπεποίθηση των μαθητών κατά την εκμάθηση των Αγγλικών.

Συμμετείχαν οι μαθητές του Δ1, Στ1, Στ2 και συνεργαστήκαμε με πολλά σχολεία από την Ευρώπη, όπως : Ουγγαρία, Λιθουανία, Ισπανία, Ιταλία, Πορτογαλία, Σερβία, Η.Β., Ιρλανδία, Ουκρανία, Αζερμπαϊτζάν και Ουκρανία, κλπ.

Υπεύθυνη του προγράμματος είναι η δασκάλα των Αγγλικών κ. Αξαμίδου Ρούλα.

Η γωνιά του Βιβλίου

Η γωνιά του Βιβλίου
Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση