Την Τρίτη 28 Μαρτίου είχαμε καλεσμένη στο σχολείο μας την Ανθυποπλοίαρχο κυρία Παρασκευή Μουράτη από το Λιμενικό Σώμα!
Σε συνεργασία με την Α΄ και την Ε΄ τάξη του 6ου Δημοτικού Σχολείου, οι Α΄ και Γ΄ τάξεις του σχολείου μας, συγκεντρωθήκαμε στην αίθουσα εκδηλώσεων και στην αίθουσα υπολογιστών για να ακούσουμε όσα είχε να μας πει.
Η κυρία Μουράτη αρχικά μας μίλησε για το επάγγελμα της/του λιμενικού. Μας πρόβαλε ενημερωτικά βίντεο και παρουσιάσεις για την ασφάλεια στη θάλασσα και όσα πρέπει να προσέχουμε στις ακτές. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον είχαν όσα μας είπε για τα θαλάσσια αθλήματα!
Της δώσαμε ζωγραφιές που είχαμε ετοιμάσει και μια κατασκευή–κουκλάκι που φτιάξαμε ειδικά για την επίσκεψή της στο σχολείο μας.
Ευχαριστούμε θερμά την κυρία Μουράτη για όσα μας έμαθε!
Οι εκπαιδευτικοί των τμημάτων
Ειρήνη Μήλιου, Αργυρώ Καραμανλή, Θεανώ Φιλίντατζη, Μαρία Υακίνθου, Αλεξάνδρα Τζιαλίδου και Μιχαήλ Μπουτκάρης.




Αφήστε μια απάντηση
Για να σχολιάσετε πρέπει να συνδεθείτε.