Εορτασμός 25ης Μαρτίου

Ανακοινώσεις

Την Πέμπτη 24 Μαρτίου 2022 στο σχολείο μας θα τελεστούν εορταστικές εκδηλώσεις για την εθνική επέτειο της 25ης Μαρτίου του 1821. Οι εν λόγω εκδηλώσεις θα λάβουν χώρα εντός της αιθούσης κάθε τμήματος για λόγους προστασίας από τον κορωνοϊό Covid-19.

Οι μαθητές της ΣΤ Τάξης θα παρουσιάσουν σχετική εκδήλωση στο προαύλιο του σχολείου στις 8.30πμ που θα μπορέσουν να παρακολουθήσουν όσα τμήματα του σχολείου επιθυμούν.

Οι μαθητές θα προσέλθουν στο σχολείο από τις 8:00πμ έως τις 8:15πμ με τσάντες, σύμφωνα με τις οδηγίες του/της εκπαιδευτικού κάθε τμήματος και θα αποχωρήσουν στις 09.40πμ με ευθύνη των γονιών τους. Δε θα γίνουν μαθήματα και το ολοήμερο σχολείο δε θα λειτουργήσει.

Την Παρασκευή 25 Μαρτίου 2022 ημέρα εθνικής εορτής, το σχολείο δε θα λειτουργήσει. Σύμφωνα με ενημέρωση του Δήμου Χαλανδρίου, αντιπροσωπεία κάθε σχολείου, αποτελούμενη μόνο από σημαιοφόρο και παραστάτες, θα παρελάσει με βάση το πρόγραμμα εορτασμού. Την αντιπροσωπεία του σχολείου μας θα συνοδεύσει ο εκπαιδευτικός φυσικής αγωγής κ. Λύσανδρος Παπακρίβος.

 

Από τη Διεύθυνση