3 αξίες Ζωής

ΣΕΒΑΣΜΟΣ «Σέβομαι πάει να πει συμπεριφέρομαι έχοντας κατά νου ότι δεν είμαι μόνος» Το παιδί πρέπει να σέβεται, αξίζει ωστόσο και να του δείχνουν μεγάλο σεβασμό. Ο Άνθρωπος είναι κάτι… Διαβάστε περισσότερα »

ΕΝΕΡΓΕΙΑ

‘Δίχως την ενέργεια τα άτομα και τα μόρια δεν θα υπήρχαν, αλλά ούτε κι η ενέργεια χωρίς αυτά.’ Πρόσωπα ενέργειας: πυρηνική χημική φωτεινή δυναμική κινητική αιολική θερμική Η Δ΄ τάξη… Διαβάστε περισσότερα »

Η Α’ τάξη μας προσφέρει τις πρώτες βοήθειες

Η Α τάξη δημιούργησε μια υπέροχη κατασκευή με το τσαντάκι των Α βοηθειών.  Μίλησε για τις πρώτες βοήθειες και τον Ερυθρό Σταυρό!!! Χρησιμοποίησε απλά υλικά όπως χαρτί, χρώμα, ψαλίδι, κόλλα… Διαβάστε περισσότερα »

Ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ λέμε όταν μας βοηθούν- Ελευθερία Όταν μας δίνουν κατι- Μαριάνθη Όταν μας εξυπηρετούν- Σοφία Όταν μας πηγαίνουν βόλτα, λέμε ευχαριστώ- Λαμπρινή Το ευχαριστώ δείχνει ευγενική πραξη- Θανάσης Το ευχαριστώ… Διαβάστε περισσότερα »

Η ΣΤ’ ΜΑΣ ΕΞΗΓΕΙ ΤΗΝ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ

Η ανακύκλωση βοηθάει τον κόσμο να γίνει καλύτερος-ΜΑΡΙΑ Με την ανακύκλωση λιγοστεύουν τα σκουπίδια-ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ Με την ανακύκλωση βοηθάμε το περιβάλλον-ΣΩΤΗΡΗΣ Ανακυκλώνουμε τα γυάλινα, πλαστικά, αλουμίνια και χαρτικά-ΔΙΟΝΥΣΗΣ Ποτέ δεν πετάμε… Διαβάστε περισσότερα »

ΜΑΡΤΥΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΤΟΥ 1940

Τις ημέρες εκείνες ήμουν έφεδρος ανθυπολοχαγός. Η μέρα αυτή του ’40 ήταν μια διαφορετική μέρα, το τηλέφωνο δεν σταματούσε να χτυπάει. Είναι αλήθεια πως όλοι μας στη διμοιρία, εκείνη την… Διαβάστε περισσότερα »