ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΔΙΑ ΖΩΣΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟΥ ΜΑΣ

Αγαπητοί γονείς,

   Σας ενημερώνουμε ότι σύμφωνα με την υπ’ αριθμ. 797/ΓΔ4/05-01-2021 εγκύκλιο του ΥΠΑΙΘ,καθώς και το αρ.πρωτ.194/08-01-2021 έγγραφο της Περιφερειακής Δ/νσης Π/θμιας και Δ/θμιας Εκπ/σης,  από την Δευτέρα  11-01-2021 το Νηπιαγωγείο μας θα επαναλειτουργήσει παρέχοντας δια ζώσης διδασκαλία, με την υποχρέωση όλων για την απαρέγκλιτη τήρηση όλων των κανόνων και των γενικών μέτρων προστασίας. Επίσης το ολοήμερο πρόγραμμα και η Πρωινή υποδοχή θα λειτουργήσουν κανονικά.

   Από την μεριά μας, σας ενημερώνουμε ότι στο Νηπιαγωγείο μας έχει γίνει σχολαστικός καθαρισμός και απολύμανση όλων των χώρων.

   Επίσης, σύμφωνα με την παραπάνω εγκύκλιο του ΥΠΑΙΘ και το έγγραφο της Περιφερειακής Δ/νσης Π/θμιας και Δ/θμιας Εκπ/σης, ορίζεται διαφοροποιημένη προσέλευση και αποχώρηση των τμημάτων έτσι ώστε να μην παρατηρούνται φαινόμενα συνωστισμού και συγχρωτισμού ούτε εντός ούτε εκτός του προαύλιου χώρου του Νηπιαγωγείου. Γι΄ αυτό στο εξής οι ώρες προσέλευσης και αποχώρησης του κάθε τμήματος ορίζονται ως εξής:

1ο ΤΜΗΜΑ

Προσέλευση:  8:20 π.μ.

Αποχώρηση πρωινού:  12:55 μ.μ.

Αποχώρηση ολοημέρου: 4:00 μ.μ.

 

2ο ΤΜΗΜΑ

Προσέλευση: 8:20 π.μ.

Αποχώρηση πρωινού: 12:55 μ.μ.

Αποχώρηση ολοημέρου: 4:00 μ.μ.

 

3ο ΤΜΗΜΑ

Προσέλευση: 8:10 π.μ.

Αποχώρηση: 12:45 μ.μ.

Επίσης για την προσέλευση και αποχώρηση των μαθητών/τριών θα χρησιμοποιηθούν
και οι δυο είσοδοι του κτηρίου. Το 1ο και 3ο τμήμα θα χρησιμοποιούν την μπροστινή κύρια είσοδο και το 2ο τμήμα την πίσω -έξοδο κινδύνου του κτηρίου.

Παρακαλούμε πολύ για την αυστηρή τήρηση των ωραρίων προσέλευσης και αποχώρησης, καθώς και για την χρήση μάσκας (γονέων/κηδεμόνων και μαθητών) κατά την προσέλευσή σας στον προαύλιο χώρο του Νηπιαγωγείου.

 Ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την συνεργασία.

Κατηγορίες: Χωρίς κατηγορία. Προσθήκη στους σελιδοδείκτες.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *