EYXAΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΙΤΑΝ Α.Ε

Αφού ολοκληρώθηκαν όλες οι προγραμματισμένες ενέργειες που είχαν προγραμματιστεί με τον εκπρόσωπο της εταιρείας κ. Σεραφειμίδη το λιγότερο που μπορούσαμε να κάμουμε ήταν να ευχαριστήσουμε την ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΙΤΑΝ Α.Ε για την μεγάλη  αυτή προσφορά  για το νηπιαγωγείο μας και να κοινοποιήσουμε την επιστολή αυτή.

Ευχαριστήρια επιστολή,

Εκ μέρους όλης  της εκπαιδευτικής κοινότητας θα θέλαμε να σας εκφράσουμε τις θερμές μας ευχαριστίες ως ελάχιστη ένδειξη εκτιμήσεως ως προς την τόσο γενναιόδωρη χορηγία σας στο νηπιαγωγείο μας. Η χαρά όλων μας είναι τόσο μεγάλη που επιτέλους  πραγματοποιήθηκε  η επιθυμία των μικρών μας μαθητών να πρασινίσει η αυλή του σχολείου μας. Όχι μόνο η οικονομική βοήθεια με την παροχή τόσων υλικών (μεγάλης ποσότητας ειδικού χώματος φύτευσης (μίλι), σπόρου γκαζόν τύπου wemblεy, αλλά και όλες οι εργασίες που έγιναν από τους δικούς σας συνεργάτες είναι μοναδική. Ένας μεγάλος χώρος που αποτελεί εστία του παιχνιδιού στα διαλείμματα θα πρασινίσει με γκαζόν και θα είναι ασφαλής στην καθημερινή χρήση του. Επίσης, χάρη στην χορηγία όλων αυτών των θάμνων φωτίνιας θα δημιουργηθεί ένας φυσικός φράχτης με όμορφα χρώματα στο πίσω μέρος της αυλής μας. Ακόμη, το νέο κατασκευασμένο μεγάλο παρτέρι γέμισε με το  κατάλληλο χώμα στο οποίο φροντίσατε να μας προφέρετε και τόσα όμορφα εποχιακά λουλούδια που φύτεψαν οι μικροί κηπουροί για μυρίσει η άνοιξη στην αυλή μας. Επιπλέον, οι πλάκες πεζοδρομίου και το τσιμέντο θα χρησιμοποιηθούν για να δημιουργηθεί ένα κατάλληλο μονοπάτι για να φροντίζουμε τα λουλούδια μας,  αλλά και να καλυφθεί η είσοδος του νηπιαγωγείου μας έτσι ώστε να είναι η πρόσβαση όλων πιο ασφαλής. Το πιο σημαντικό όμως απ΄ όλα για το οποίο είμαστε ιδιαίτερα ευγνώμονες είναι που συμβάλλατε να καλλιεργηθεί η οικολογική συνείδηση από αυτήν ακόμη την ηλικία στους αυριανούς πολίτες αυτής της χώρας’

Σας ευχαριστούμε από καρδιάς και θα φροντίσουμε να αναδείξουμε αυτήν την τόσο σπουδαία χειρονομία με κάθε τρόπο, έτσι ώστε να αποτελέσετε πρότυπο και για άλλους φορείς να συνδράμουν  κι αυτοί με την σειρά τους στο «θεμέλιο» αυτής της χώρας που είναι φυσικά η παιδεία.

 

Κατηγορίες: 2023-2024 "Ομορφαίνουμε όλοι μαζί του σχολείου την αυλή", ΧΟΡΗΓΙΕΣ. Προσθήκη στους σελιδοδείκτες.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *