KΟΥΚΛΟΘΕΑΤΡΟ-ΤΟ ΣΕΝΤΟΥΚΙ ΜΕ ΤΙΣ ΜΑΓΙΚΕΣ ΛΕΞΕΙΣ

Ο πειρατής Σαρδέλας ψάχνει απεγνωσμένα το σεντούκι με τις μαγικές λέξεις. O παπαγάλος του τον άφησε γιατί τον κορόιδευε συνέχεια!Μεγάλο ταξίδι, πολλά περίεργα πράγματα αλλά και πλάσματα στο δρόμο του! Η μάγισσα Μπεφάνα που δεν ανέχεται να της μιλάνε με άσχημο τρόπο μεταμορφώνει τον πειρατή σε ένα περίεργο πλάσμα!Στο τέλος όμως η φιλία νικά και ο παπαγάλος φέρνει το σεντούκι με τις μαγικές λέξεις και ο φίλος του γίνεται ξανά ένας καλόκαρδος πειρατής.Λίγα λόγια από τους Ονειροβάτες για την υπέροχη ιστορία  “ΤΟ ΣΕΝΤΟΥΚΙ ΜΕ ΤΙΣ ΜΑΓΙΚΕΣ  ΛΕΞΕΙΣ” .

Οι δύο πειρατές, ο Ευγένιος μαζί με τον φιλοξενούμενο πειρατή Σαρδέλα κατορθώνουν τελικά με την βοήθεια αγαπημένων φίλων να μας δώσουν μαθήματα ευγένειας και φιλίας.

Σας ευχαριστούμε πολύ που μας χαρίσατε αυτή την τόσο όμορφη παράσταση!                                                                                                         Καταενθουσιασμένοι, μικροί-μεγάλοι!

 

Κατηγορίες: ERASMUS, Ενίσχυση της Ευζωίας των Εκπαιδευτικών μέσω της Προώθησης της Θετικής Συμπεριφοράς στην Πρώιμη Παιδική Ηλικία, Χωρίς κατηγορία. Προσθήκη στους σελιδοδείκτες.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *