“ΥΙΟΘΕΤΩΝΤΑΣ ΤΡΙΑ ΝΕΑ ΔΕΝΤΡΑΚΙΑ ΣΤΗΝ ΑΥΛΗ ΜΑΣ”

Σε συνεργασία με την υπηρεσία πρασίνου του δήμου Ευόσμου -Κορδελιού προχωρήσαμε στην ΥΙΟΘΕΣΙΑ-ΔΕΝΤΡΟΦΥΤΕΥΣΗ  τριών νέων δέντρων. Όλα τα παιδιά μας έδειξαν πολλή μεγάλη ευαισθησία και ενδιαφέρον ως προς την διαδικασία της δεντροφύτευσης, αλλά και των νέων αναγκών που προκύπτουν ως προς την φροντίδα τους για να αναπτυχθούν σωστά και να μας προσφέρουν τον ίσκιο τους στο πίσω μέρος της αυλής μαζί με όλα τα οφέλη τους. Οι υπάλληλοι της υπηρεσίας έδειξαν μεγάλη ευαισθησία σε όλη την εκπαιδευτική δράση και μας ενημέρωσαν για όλα όσα πρέπει να γνωρίζουμε.Σας ευχαριστούμε από τα βάθη της καρδιάς μας που μας βοηθάτε να πρασινίσει η αυλή του σχολείου μας.

 

Στην συνέχεια τα παιδιά έδωσαν τις δικές τους υποσχέσεις στα τρία υιοθετημένα δεντράκια οι οποίες γράφτηκαν στις τόσο όμορφα ζωγραφισμένες καρδούλες. Έδωσαν υποσχέσεις φροντίδας και αγάπης. Τις καρδούλες τους τις στόλισαν επάνω στα δεντράκια για να μην ξεχνούν να τα φροντίζουν.

Κατηγορίες: 2022-2023 Αναδιαμόρφωση και αξιοποιήση της σχολικής αυλή, ΔΡΑΣΕΙΣ, ΣΧΕΔΙΑ ΔΡΑΣΗΣ. Ετικέτες: , , . Προσθήκη στους σελιδοδείκτες.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *