Κόκκινη κλωστή δεμένη δεξιότητες γυρεύει #SkillsLabs” Ετικέτα ποιότητας

Με μεγάλη χαρά και συγκίνηση υποδεχτήκαμε την ετικέτα ποιότητας για το etwinning έργο «Κόκκινη κλωστή δεμένη, δεξιότητες γυρεύει #SkillsLabs” που υλοποιήσαμε το σχ. Έτος 2021-2022. Στο έργο αυτό που ήταν βασισμένο στα Εργαστήρια Δεξιοτήτων και συμμετείχαν 38 Νηπιαγωγεία και 69 εκπαιδευτικοί, ασχοληθήκαμε με τα κλασικά παραμύθια. Οι ήρωες των παραμυθιών, μέσα από αποστολές, κλήθηκαν να έρθουν πιο κοντά στην πραγματικότητα που ζούμε και να περάσουν μηνύματα οικολογικά, κοινωνικής ενσυναίσθησης κλπ και να βοηθήσουν τα παιδιά να καλλιεργήσουν δεξιότητες του 21ου αιώνα.

Συγχαρητήρια σε όλους τους συμμετέχοντες για την άψογη συνεργασία.
Ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ στα παιδιά για τη δουλειά, το μεράκι και τις δράσεις τους, που είχαν σκοπό να προάγουν τη φιλαναγνωσία και παράλληλα την κριτική σκέψη, την ανάπτυξη της φαντασίας και την ενίσχυση γνωστικών και κοινωνικών δεξιοτήτων τους.
Ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στις ιδρύτριες του έργου Ανθή Ζήση & Ελισάβετ Κωνσταντοπούλου για την άριστη οργάνωση του έργου και την εποικοδομητική συνεργασία, αλλά και στους γονείς για την αμέριστη βοήθεια και συμπαράσταση καθ’ όλη τη διάρκεια του έργου.

Είθε να πραγματοποιήσουμε νέα, μαγευτικά eTwinning έργα!!

Κατηγορίες: ETWINNING, ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ, Κόκκινη κλωστή δεμένη....δεξιότητες γυρευει #SkillsLabs. Ετικέτες: , . Προσθήκη στους σελιδοδείκτες.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *