Στο πλαίσιο της προετοιμασίας για το Πάσχα, μιλήσαμε για τα γεγονότα της Μεγάλης Εβδομάδας. Μέσα από αφηγήσεις, εικόνες και συζήτηση, τα παιδιά γνώρισαν την ιστορία του Πάσχα.
Παράλληλα, ασχοληθήκαμε με τα πασχαλινά έθιμα της χώρας μας. Συζητήσαμε για τις παραδόσεις, τα ήθη και τα έθιμα που συνοδεύουν αυτή τη σημαντική γιορτή, ενώ τα παιδιά μοιράστηκαν και εμπειρίες από το οικογενειακό τους περιβάλλον. Φυσικά, δεν έλειψαν οι δημιουργικές δραστηριότητες! Οι μικροί μας μαθητές κατασκεύασαν όμορφες πασχαλινές δημιουργίες, χρησιμοποιώντας διάφορα υλικά, καλλιεργώντας τη φαντασία και τη δημιουργικότητά τους. Ιδιαίτερη χαρά τους έδωσε το βάψιμο των αυγών, μια αγαπημένη δραστηριότητα που γέμισε την τάξη με χρώματα και χαμόγελα.
Μια ξεχωριστή στιγμή ήταν και το πασχαλινό μπαζάρ που διοργάνωσε ο Σύλλογος Γονέων. Με τη συμμετοχή και τη στήριξη όλων, μικρών και μεγάλων, δημιουργήθηκε μια ζεστή και γιορτινή ατμόσφαιρα, ενισχύοντας το πνεύμα συνεργασίας και κοινότητας.



