Λειτουργία Προαιρετικού Ολοήμερου Προγράμματος

Αγαπητοί γονείς,

Σας ενημερώνουμε ότι από τη Δευτέρα 10/10/2022 θα λειτουργήσει κανονικά το Προαιρετικό Ολοήμερο Πρόγραμμα – Τμήμα 1 και Τμήμα 2  (13:00 – 16:00) καθώς και το τμήμα πρόωρης πρωινής υποδοχής 7:45 – 8:00.

Υπενθύμιση: Δικαίωμα συμμετοχής τμήμα πρόωρης υποδοχής έχουν μόνο τα νήπια που παρακολουθούν το ολοήμερο πρόγραμμα.

Οι μαθητές που παραμένουν στο ολοήμερο, θα φέρνουν το φαγητό τους σε ξεχωριστό τσαντάκι (που θα έχει το ΟΝΟΜΑ ΤΟΥΣ επάνω) . Το δοχείο φαγητού θα πρέπει να είναι εύχρηστο στα παιδιά ( να ανοίγει και να κλείνει εύκολα). Το φαγητό τους θα μένει στις τσάντες και δε θα ζεσταίνεται.

Συνεπώς το είδος του φαγητού θα πρέπει να είναι προσαρμοσμένο ( οποιοδήποτε φαγητό που τρώγεται σε θερμοκρασία δωματίου) .

Επίσης, το τσαντάκι φαγητού θα έχει μέσα μια πετσέτα φαγητού, κουτάλι ή πηρούνι που θα αναγράφεται το όνομά τους και χαρτοπετσέτα.

Οι μαθητές θα σιτίζονται στις τάξεις τους αφού καθαριστούν τα τραπέζια με απολυμαντικό και τηρηθούν οι κανόνες ατομικής υγιεινής των μαθητών ( πλύσιμο χεριών).

ΥΠΝΟΣ – ΧΑΛΑΡΩΣΗ

Για την ώρα χαλάρωσης τα παιδιά θα χρειαστεί να φέρουν τη Δευτέρα την τσάντα (όχι χάρτινη) με το κατωσέντονο , ένα σεντονάκι κούνιας                      ( πανωσέντονο) και ένα μαξιλαράκι ( σε κάθε είδος θα αναγράφεται το όνομα του παιδιού με ανεξίτηλο μαρκαδόρο). Κάθε Παρασκευή θα παίρνετε την τσάντα στο σπίτι για να επανέρθει τη Δευτέρα. Με την αλλαγή του καιρού θα προσθέσετε κουβερτούλα.