Ο κλέφτης των φύλλων
Το φθινοπωρινό παραμύθι “Ο κλέφτης των φύλλων ” διαβάσαμε κι επεξεργαστήκαμε ψηφιακά,στα πλαίσια του προγράμματος ‘Τα βιβλία αγαπώ και διαβάζω όσα μπορώ”
Το φθινοπωρινό παραμύθι “Ο κλέφτης των φύλλων ” διαβάσαμε κι επεξεργαστήκαμε ψηφιακά,στα πλαίσια του προγράμματος ‘Τα βιβλία αγαπώ και διαβάζω όσα μπορώ”
Την Δευτέρα 27 Νοεμβρίου 2023, τα παιδιά του σχολείου μας απόλαυσαν τη διαδραστική θεατρική παράσταση, με ζωντανή μουσική: “Το αγρόκτημα της Κλαίρης”. Μια παράσταση για την περιθωριοποίηση, την κοροϊδία, το σχολικό εκφοβισμό αλλά και για την αξία της αυτοπεποίθησης και τη δύναμη της φιλίας.
Ήταν μια ευγενική προσφορά από τη θεατρική ομάδα “Μελωδίες και μύθοι” η οποία αποτελείται από την κ.Γεωργία Γεωργόνη, ηθοποιό-εμψυχώτρια και τον κ.Δημοσθένη Λιβιτσάνο, μουσικό-σχεδιαστή ηχητικών τοπίων-ηχολήπτη, γονείς μαθήτριας του σχολείου μας.
Γνώρισαν και νέα μουσικά όργανα!
Στο τέλος της παράστασης χάρισαν στη θεατρική ομάδα μια κάρτα που έφτιαξαν και μια τεράστια αγκαλιά!
Σας ενημερώνουμε ότι την Δευτέρα 27 Νοεμβρίου 2023, θα πραγματοποιηθεί στο σχολείο μας η διαδραστική θεατρική παράσταση, με ζωντανή μουσική: “Το αγρόκτημα της Κλαίρης”. Μια παράσταση για την περιθωριοποίηση, την κοροϊδία,τον σχολικό εκφοβισμό αλλά και για την αξία της αυτοπεποίθησης και τη δύναμη της φιλίας.
Είναι μια ευγενική προσφορά από τη θεατρική ομάδα “Μελωδίες και μύθοι” η οποία αποτελείται από την κ.Γεωργία Γεωργόνη, ηθοποιό-εμψυχώτριακαι τον κ.Δημοσθένη Λιβιτσάνο, μουσικό-σχεδιαστή ηχητικών τοπίων-ηχολήπτη,γονείς μαθήτριας του σχολείου μας.
Ο Έλμερ ο παρδαλός ελέφαντας είναι ένας ήρωας που αγαπήθηκε από πολλές γενιές παιδιών προσχολικής ηλικίας αλλά και εκπαιδευτικούς, αφού μέσα από αυτόν τον τρυφερό ήρωα μπορούν να μιλήσουν στα παιδιά για αξίες όπως η διαφορετικότητα, η φιλία κ.ά. Συνεχίσαμε σήμερα και με άλλες δραστηριότητες :κωδικοποίηση,διαδρομές ,αντιστοίχηση και ζωγραφική,όλα με τον ΕΛΜΕΡ 




Η χειροτεχνία μας, με τέμπερα ,στένσιλ και ζωγραφική για το περιστεράκι της Ειρήνης ,έγινε με μουσική υπόκρουση Ένα το χελιδόνι’΄τιμώντας την Επέτειο του Πολυτεχνείου 