Πρώτη ημέρα λειτουργίας 13/9 – Οδηγίες

Ο έλεγχος για την επίδειξη αρνητικών self test κτλ θα γίνεται σε δύο σημεία του σχολείου, για την πρώτη εβδομάδα και μόνο των μαθημάτων, ο έλεγχος των θα γίνει τη Δευτέρα 13.09.21 και την Παρασκευή 17.09.2021. Τις επόμενες εβδομάδες η διαδικασία θα γίνεται κάθε ΤΡΙΤΗ & κάθε ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ.

Τα σημεία ελέγχου είναι α) μπροστά από την κεντρική είσοδο του κτηρίου για τους μαθητές που κατευθύνονται στις αίθουσες με αρίθμηση από 9 έως και 18 (ανατολικές) και κάτω από την αριστερή σκάλα του κτηρίου για εκείνους που κατευθύνονται στις αίθουσες με αρίθμηση από 1 έως 7 (δυτικές). Στα δυο σημεία εισόδου θα βρίσκονται καθηγητές για τον έλεγχο των εντύπων αποτελεσμάτων των self test ή των άλλων δικαιολογητικών

Αν δεν υπάρχει σπίτι εκτυπωτής το αποτέλεσμα θα αναγράφεται σε απλό χαρτί με ευκρινή την υπογραφή και ευκρινές το όνομα του δηλούντος γονέα. ΔΕΝ ΘΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ κινητό τηλέφωνο για την επίδειξη του αποτελέσματος. Γιατην πρώτη εβδομάδα και μόνο των μαθημάτων, ο έλεγχος των θα γίνει τη Δευτέρα 13.09.21 και την Παρασκευή 17.09.2021.

Για την κατανομή των προσωρινών τμημάτων στις αίθουσες ακολουθήστε το ΣΥΝΔΕΣΜΟ

Καλή σχολική χρονιά, με λιγότερα προβλήματα.

Αφήστε μια απάντηση