Άρθρα για Μάιος, 2014

Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Πως να διαβάζετε για τις εξετάσεις

Πώς να διαβάσετε για τις εξετάσεις     Παρακάτω υπάρχουν κάποιες χρήσιμες  συμβουλές για να διαβάσετε σωστά και αποδοτικά για τις εξετάσεις του Ιουνίου. Νομίζω πως είναι ό,τι πρέπει κυρίως για τα πρωτάκια, που έχουν αγχωθεί πολύ!  Όλα όσα θα διαβάσετε παρακάτω είναι από το  site www.infokids.gr. Σημαντικό για να διαβάζεις σωστά είναι να βρίσκεσαι… (συνέχεια…)

Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Δημιουργίες μαθητών Α’ τάξης

 Σχεδίες του Οδυσσέα, κατασκευασμένες από μαθητές της Α τάξης στο μάθημα της «Οδύσσειας» και Δημιουργίες μαθητών της Α τάξης στο πλαίσιο του μαθήματος της Αρχαίας Ελληνικής Ιστορίας.                                      Επιμέλεια:  Σταμίρη  Μαρίνα  Φιλόλογος  

Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Η ΒΙΑ ΚΑΙ Ο ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΕΣ ΤΑΙΝΙΕΣ

 ΒΙΩΜΑΤΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΔΡΑΣΗ ΑΠΟ ΟΜΑΔΑ ΜΑΘΗΤΩΝ ΤΗΣ Α΄ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΤΟΥ 2ΟΥ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΖΑΚΥΝΘΟΥ. PROJECT Μαρκοπουλιώτη Μαρία-Άννα ΠΕ07      

Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Οι διάφορες μορφές αθλητικής βίας –επιθετικότητας στον αθλητισμό και οι επιπτώσεις της σε μαθητές 12-13 ετών του Ελληνικού Σχολείου

ΕΡΓΑΣΙΑ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΒΙΩΜΑΤΙΚΗΣ ΔΡΑΣΗΣ – PROJECT PROJECT Ρένεση Θηρεσία ΠΕ11

Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Επίσκεψη Β’ τάξης στο ΚΠΕ Σφακιωτών Λευκάδας

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗ ΛΕΥΚΑΔΑ               Το 3ήμερο 20-22 Μαρτίου 2014 πραγματοποιήθηκε εκπαιδευτική εκδρομή του σχολείου μας στη Λευκάδα στα πλαίσια του προγράμματος : « Κάστρα : Η φύση τα ορίζει , ο άνθρωπος τα κτίζει . » Εκεί καταρχήν γνωρίσαμε την άψογη φιλοξενία των ανθρώπων του Περιβαλλοντικού Κέντρου Σφακιωτών Λευκάδας  ενώ για 2 ημέρες… (συνέχεια…)

Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Εκδρομή της Γ’ Τάξης στην Πάτρα και στην περιοχή των Ιωαννίνων

ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟΙ ΟΙΚΙΣΜΟΙ & ΦΥΣΗ Το πρόγραμμα Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης με θέμα Παραδοσιακοί Οικισμοί & Φύση το οποίο υλοποιήθηκε από τους εκπαιδευτικούς Πόθο Διονύσιο, Νικολού Ελένη και Καλόγηρο Σωτήριο με τους μαθητές των τμημάτων Γ1-Γ2.  Μέσα από το συγκεκριμένο πρόγραμμα οι μαθητές είχαν την δυνατότητα να έλθουν σε επαφή με παραδοσιακούς οικισμούς και τη φύση της Ζακύνθου… (συνέχεια…)

Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Επίσκεψη σε εργαστήριο Αγγειοπλαστικής

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΕ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΑΓΓΕΙΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ Την Τετάρτη 26-2-1014 τα τμήματα  Α1 και Α4 επισκέφθηκαν   το εργαστήρι αγγειοπλαστικής της Hanemi στο Βασιλικό στα πλαίσια υλοποίησης του Πολιτιστικού Προγράμματος : «Κατασκευές από ευτελή υλικά».  Συνοδοί οι υπεύθυνες καθηγήτριες του Προγράμματος : κα Σταμίρη Μαρίνα ΠΕ2 και κα Γιαννιώτη Κωνσταντίνα ΠΕ6.  

Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Σχολικές επισκέψεις

                                                                     ΣΧΟΛΙΚΕΣ   ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ Κατά τη διάρκεια του σχ. έτους 2013-14 το Σχολείο μας πραγματοποίησε τις παρακάτω επισκέψεις: 1.     Επισκέψεις στο Ε.Κ.Φ.Ε. Ζακύνθου… (συνέχεια…)

Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Εργασίες μαθητών Α’ τάξης στο μάθημα της Τεχνολογίας
Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Ανακύκλωση
19 Μάι 2014

Ανακύκλωση

Συντάκτης: 2ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΖΑΚΥΝΘΟΥ | Κάτω από: Χωρίς κατηγορία

                                                                                              Α Ν Α Κ Υ Κ Λ Ω… (συνέχεια…)

Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Δημιουργίες μαθητων του σχολείου στο μάθημα των Καλλιτεχνικών

Κεφαλληνού  Αναστασία  ΠΕ7    

Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Διαγωνισμός Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας

      ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ Μονίμως και αδιαλείπτως επί σειρά ετών διεξάγεται στο Σχολείο μας , υπό την προεδρία του  Μαθηματικού  του 2ου Γυμνασίου κου Βούτου Ανδρέα ο διαγωνισμός της Ελληνικής  Μαθηματικής Εταιρείας. Εξεταστέα ύλη για τον πρώτο διαγωνισμό “ΘΑΛΗΣ” για κάθε τάξη είναι η διδακτέα ύλη όλων των προηγουμένων τάξεων σύμφωνα με το αναλυτικό… (συνέχεια…)

Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΣΕ ΜΑΘΗΤΙΚΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ

  Για δεύτερη συνεχή χρονιά φέτος μαθητές μας διακρίθηκαν σε πανελλήνιο διαγωνισμό ποίησης και διηγήματος. Πιο συγκεκριμένα τρεις μαθήτριές μας συμμετείχαν στον 6ο Πανελλήνιο Μαθητικό Λογοτεχνικό Διαγωνισμό του Μορφωτικού Ομίλου Πετρούπολης. Και οι τρεις συμμετοχές μας πήραν αξιόλογες διακρίσεις: Πρώτο βραβείο ποίησης η Βαρυπάτη Αικατερίνη, μαθήτρια του Γ1, με το ποίημα «Ελλάδα» που αναφέρεται στην… (συνέχεια…)

Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Γιορτή 25 Μαρτίου

        2ο Γυμνάσιο Ζακύνθου Σχ. Έτος 2013-14 Σχολική γιορτή 25ης Μαρτίου Υπεύθυνοι καθηγητές: Βούτος Ανδρέας (Μαθηματικός) Μαμφρέδας  Ανδρέας  (Μουσικός) Σταμίρη  Μαρίνα  (Φιλόλογος)