Ιαν 17
27

Κοζάνη 27/1/2017

Αρ. Πρωτ. 12

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

για διεξαγωγή Εκπαιδευτικής Επίσκεψης στη Βίγλα Πισοδερίου

Το 2ο Γυμνάσιο Κοζάνης διοργανώνει εκπαιδευτική επίσκεψη στη  Βίγλα Πισοδερίου , για τη Γ’ τάξη και καλεί με βάση την Εγκύκλιο 12987/Γ2/2011, τους ενδιαφερόμενους, που επιθυμούν να συμμετέχουν στη διαδικασία επιλογής, να υποβάλουν την προσφορά τους σε σφραγισμένο φάκελο μέχρι την Τετάρτη 1/2/2016, και ώρα 11:00 π.μ. στο γραφείο της Διευθύντριας του 2ου Γυμνασίου. Οι προσφορές θα πρέπει να γίνουν σύμφωνα με τα παρακάτω κριτήρια και απαιτήσεις:

  1. Προορισμός: Βίγλα Πισοδερίου
  2. Ημερομηνία αναχώρησης – επιστροφής: Η αναχώρηση από το Σχολείο έχει προγραμματιστεί για τη Τρίτη 14/2/2017 και ώρα 8.00 π.μ. και η επιστροφή την ίδια μέρα στις 16.10 μ.μ
  3. Προβλεπόμενος αριθμός συμμετεχόντων: Γ’ Τάξη: 57 μαθητές και 3 καθηγητές(ένας αρχηγός και δύο συνοδοί).
  4. Μεταφορικά μέσα: Οδική μετακίνηση με λεωφορείο.
  5. Η προσφορά θα πρέπει να περιλαμβάνει τη μεταφορά των μαθητών από την Κοζάνη στη Βίγλα και αντιστρόφως. Τα λεωφορεία θα πρέπει να είναι διαθέσιμα καθ’ όλη τη διάρκεια της εκδρομής για οποιαδήποτε μεταφορά των μαθητών εντός της Θεσσαλονίκης αποφασισθεί από τους συνοδούς καθηγητές.
  6. Η μετακίνηση των συνοδών – καθηγητών (σύνολο 3) θα είναι δωρεάν.
  7. Πρόσθετες προδιαγραφές μέσων μετακίνησης:
  • Το πρακτορείο θα πρέπει να διαθέτει κλιματιζόμενα λεωφορεία (όχι διώροφα)με μουσική, μικροφωνική εγκατάσταση, φαρμακείο που να έχουν τις απαιτούμενες προδιαγραφές (σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία, δελτίο καταλληλότητας, έλεγχος ΚΤΕΟ, ζώνες ασφαλείας κλπ.).
  • Να υπάρχει ασφάλεια ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης μαθητών και καθηγητών και να παραδοθεί συμβόλαιο αστικής ευθύνης του Τουριστικού Γραφείου.
  • Να αναφέρεται η τελική συνολική τιμή (συμπεριλαμβανομένων όλων των τυχόν κρατήσεων και του ΦΠΑ).
  • Μαζί με την προσφορά, κάθε τουριστικό γραφείο θα πρέπει να καταθέσει και υπεύθυνη δήλωση ότι διαθέτει ειδικό σήμα λειτουργίας το οποίο βρίσκεται σε ισχύ.
  • Οι προσφορές θα ανοιχτούν παρουσία όσων ενδιαφερομένων επιθυμούν να παρευρεθούν, από την επιτροπή που συστάθηκε με βάση την Εγκύκλιο 12987/Γ2/2011, την Τετάρτη 1/2/2017, και ώρα 11:30 π. μ. στο γραφείο της Διευθύντριας του 2ου Γυμνασίου.
  • Το σχολείο διατηρεί το δικαίωμα για οποιαδήποτε περαιτέρω γραπτή διευκρίνιση όπως και το δικαίωμα ακύρωσης της εκδρομής λόγω μη συμπλήρωσης του απαιτούμενου αριθμού μαθητών ή άλλης σοβαρής αιτίας( όπως οι δυσμενείς καιρικές συνθήκες), χωρίς αποζημίωση του Τουριστικού Γραφείου.
  • Το σχολείο θα επιλέξει την προσφορά που θα εγγυάται την καλύτερη και ασφαλέστερη οργάνωση της εκδρομής και θα είναι πιο προσιτή στην τιμή. Θα ληφθεί επίσης υπόψη η παλαιότητα των λεωφορείων. Για το λόγο αυτό στην προσφορά πρέπει να αναφέρεται ο χρόνος πρώτης κυκλοφορίας καθώς και οι αριθμοί κυκλοφορίας των λεωφορείων που θα μας διαθέσετε.

Η  Διευθύντρια του 2ου Γυμνασίου Κοζάνης

 

Παπανικοπούλου Πανάγιω



Αφήστε μια απάντηση