Ασφαλώς κυκλοφορώ – ποδηλατώ

0

Συγγραφέας: 2ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ | Κατηγορία Σχολική Ζωή | , στις 12-10-2021

Το τμήμα Ε1 του σχολείου μας σε συνεργασία με το Γ1, συμμετείχαν φέτος στις 22 Σεπτεμβρίου στην «Ευρωπαϊκή εβδομάδα κινητικότητας» με τη δράση «Ασφαλώς κυκλοφορώ – ποδηλατώ».

Σκοπός της δράσης ήταν η εισαγωγή και προώθηση βιώσιμων τρόπων μεταφοράς και ευαισθητοποίησης των πολιτών στη χρήση εναλλακτικών τρόπων μετακίνησής τους στην πόλη.

 

 

«Κυκλοφορώ με ασφάλεια και ποδηλατώ»

0

Συγγραφέας: 2ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ | Κατηγορία Σχολική Ζωή | , στις 05-10-2021

Στο πλαίσιο της  εβδομάδας Ευρωπαϊκής  κινητικότητας του Δήμου Πτολεμαΐδας, το σχολείο μας πήρε μέρος με το πρόγραμμα «Κυκλοφορώ  με ασφάλεια και ποδηλατώ».

Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου όλο το σχολείο μας παρακολούθησε τον Πτολεμαιδιώτη ποδηλάτη  Αδαμίδη Αναστάσιο, ήρθε φυσικά μαζί με το ποδήλατό του για να μας μιλήσει για το ποδήλατο και για το αγαπημένο του άθλημα την ποδηλασία. Οι γνώσεις του και η αγάπη του για  το ποδήλατο εντυπωσίασαν τους μικρούς ακροατές. Μας έμαθε όλα τα μυστικά του καλού ποδηλάτη, οι μαθητές του Δ1 τον παρακολούθησαν με μεγάλο ενδιαφέρον, ενθουσιασμό και όλοι θα ήθελαν όταν μεγαλώσουν να του μοιάσουν. Ευχαριστούμε πολύ!!

Το Δ1 συνέχισε εργασίες μέσα στην τάξη για να γίνουμε καλύτεροι πεζοί και καλύτεροι οδηγοί ποδήλατου στην πόλη μας. Τώρα μπορούμε να συμβουλεύουμε μικρούς και μεγάλους  για το θέμα «Ασφαλώς κυκλοφορώ και ποδηλατώ».

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση