ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΜΑΘΗΤΩΝ ΣΤΗΝ Α ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ

0

Συγγραφέας: 2ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ | Κατηγορία Σχολική Ζωή | , στις 01-05-2018

Για την καλύτερη κι έγκαιρη ενημέρωσή σας για την διαδικασία εγγραφής των παιδιών σας στο Δημοτικό Σχολείο, σας γνωρίζουμε τα παρακάτω:
Στην πρώτη τάξη εγγράφονται υποχρεωτικά όσοι μαθητές γεννήθηκαν από την 1η Ιανουαρίου μέχρι και 31 Δεκεμβρίου 2012.
Οι εγγραφές θα πραγματοποιηθούν το διάστημα από 2 μέχρι και 18 Mαΐου 2018.
Για την εγγραφή στην Α’ τάξη απαιτούνται:
1. Πιστοποιητικό γέννησης, (υπεύθυνη δήλωση) Δήμου ή Κοινότητας, το οποίο εκδίδεται το τελευταίο πριν από την εγγραφή τρίμηνο και στο οποίο αναγράφεται ολογράφως και αριθμητικώς η ημερομηνία γέννησης. Το πιστοποιητικό γέννησης μπορεί να εκδοθεί και απο τη σχολική μονάδα.
2. Επίδειξη του βιβλιαρίου υγείας του μαθητή, ή προσκόμιση άλλου στοιχείου, στο οποίο φαίνεται ότι έγιναν τα προβλεπόμενα εμβόλια.
3. Ατομικό Δελτίο Υγείας Μαθητή (Α.Δ.Υ.Μ.) από Κρατικό Νοσηλευτικό ίδρυμα ή ιδιώτη γιατρό της σχετικής ειδικότητας (παιδίατρο, γενικό ιατρό, παθολόγο) το οποίο μπορεί να κατατεθεί μέχρι τέλος Σεπτεμβρίου και θα αποτελεί πιστοποιητικό συμμετοχής του παιδιού στο μάθημα της Φυσικής Αγωγής για τρία (3) σχολικά έτη.
4. Κάθε αποδεικτικό στοιχείο (λογαριασμός ΔΕΗ, ΟΤΕ, μισθωτήριο συμβόλαιο κ. ά.) από το οποίο φαίνεται η διεύθυνση κατοικίας του μαθητή που ανήκει στον τομέα του σχολείου.
5. Βεβαίωση Παρακολούθησης Νηπιαγωγείου
Όσοι γονείς επιθυμούν να συμμετάσχουν τα παιδιά τους στο τμήμα Ολοήμερης λειτουργίας και Πρωινής Ζώνης του Σχολείου υποβάλλουν σχετική δήλωση.
Δεν γίνεται καμία εγγραφή μαθητή αν δεν έχει τη νόμιμη ηλικία.
Οι αλλοδαποί μαθητές εγγράφονται στην Α’ τάξη προσκομίζοντας πιστοποιητικό γέννησης επίσημα μεταφρασμένο χωρίς τη δέσμευση της ημερομηνίας έκδοσης, καθώς και όλα τα παραπάνω δικαιολογητικά.
Είμαστε στη διάθεσή σας για κάθε πληροφορία και συνεργασία,
Η Διευθύντρια
Δημητρίου Ελένη
Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση