Σχολική Ψυχολόγος 2020-2021

Μήνυμα από την νέα σχολική ψυχολογο του σχολείου μας:

“Αγαπητοί μας γονείς και κηδεμόνες,

Ονομάζομαι Μουντζούρη Ευδοκία, είμαι ψυχολόγος και το έργο μου στοχεύει στη στήριξη της οικογένειας, των μαθητών καθώς και την παρέμβαση μου τόσο σε ατομικό, όσο και σε ομαδικό επίπεδο. Απευθύνεται σε όλο το μαθητικό πληθυσμό και κυρίως σε παιδιά που έχουν ιδιαίτερες εκπαιδευτικές ανάγκες.

Τα ατομικά  προγράμματα ή η παρατήρηση στην τάξη, πού αφορά ένα συγκεκριμένο παιδί, χρειάζονται έγγραφη συναίνεση γονέα. Όλα τα προγράμματα στοχεύουν  στην προαγωγή της ψυχικής υγείας των μαθητών και την εύρυθμη λειτουργία του σχολικού περιβάλλοντος.

            Για τον καλύτερο προγραμματισμό της υπηρεσίας του ψυχολόγου στο σχολείο μας πού θα βρίσκεται στο σχολείο κάθε Δευτέρα θα γίνονται προγραμματισμένα ραντεβού με γονείς, και μαθητές κατόπιν συνεννόησης με τη διεύθυνση του σχολείου, έτσι ώστε τα ζητήματα να αντιμετωπίζονται σε ιδιαίτερο χώρο με ησυχία και με την προσοχή που απαιτείται.

To διάστημα της τελεκπαίδευσης θα γίνονται συναντήσεις με γονείς και εκπαιδευτικούς μέσω webex αν το επιθυμείτε πάλι μέσω συνεννόησης του σχολείου (μέσω mail αρχικά και στη συνέχεια με τηλεφωνική επικοινωνία). Οι πληροφορίες είναι εμπιστευτικές και όλες οι παρεμβάσεις σκοπεύουν στην προάσπιση της βέλτιστης ανάπτυξης των μαθητών σε όλα τα επίπεδα: γνωστικό και ψυχοκοινωνικό.

Στη διάθεση σας”