Πραγματοποιήσαμε την τελευταία μας τηλεσυνάντηση στο πλαίσιο του ευρωπαϊκού έργου “Χτίζοντας Γέφυρες Αγάπης”.
Το Πέραμα, το Ηράκλειο και η Λευκωσία ένωσαν τις δυνάμεις τους και παρουσίασαν με υπερηφάνεια το συνεργατικό μας παραμύθι με τίτλο: «Ο Ιππότης Απόστολης και η Μαγική Κορδέλα»! Απολαύσαμε την ιστορία μας, γελάσαμε, συγκινηθήκαμε και νιώσαμε περήφανοι για τη δημιουργία μας! Παίξαμε σταυρόλεξο βασισμένο στο παραμύθι, λύσαμε κουίζ και κλείσαμε τη συνάντηση με χαμόγελα και καρδιές γεμάτες χαρά! Η Γέφυρα της Αγάπης χτίστηκε με γερά θεμέλια – και η φιλία που γεννήθηκε θα μείνει για πάντα στις καρδιές μας!
Μικροί και μεγάλοι αποχαιρετιστήκαμε για τις καλοκαιρινές μας διακοπές, αλλά ανανεώσαμε το ραντεβού μας για τη νέα σχολική χρονιά, γεμάτοι όνειρα!
Υπεύθυνοι εκπαιδευτικοί:
Χαρίκλεια Βούρα, Κωνσταντία Χρυσάνθου, Αθηνά Ασαριώτη
Σχολεία συμμετοχής: 2ο Δ.Σ. Νέας Αλικαρνασσού, Δημοτικό Σχολείο Καιμακλίου Α’ Λευκωσίας, Εκπαιδευτήρια Ταξιάρχης Πέραμα Αττικής