«

»

Μαΐ 28

ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΕΙΩΝ

Αγαπητοί γονείς,

όπως έχετε ήδη ενημερωθεί, τα δημοτικά σχολεία επαναλειτουργούν από την 1η Ιουνίου. Για τον τρόπο που θα λειτουργήσουμε έχετε λάβει σχετικό e-mail. Οι εκπαιδευτικοί των τμημάτων θα σας ενημερώσουν για τη συγκρότηση των υποτμημάτων και τις ημέρες λειτουργίας τους.

Υπενθυμίζουμε ότι το Ολοήμερο δε θα λειτουργήσει προς το παρόν.

Δε θα λειτουργήσει επίσης το κυλικείο του σχολείου. Γι’ αυτό καλό θα είναι να υπάρχει μέριμνα ώστε το παιδί να είναι εφοδιασμένο καθημερινά με το κολατσιό του και αρκετό νερό (αποφεύγουμε να πίνουμε από τις βρύσες του σχολείου).

Για λόγους τήρησης των μέτρων προστασίας αλλά και για την ασφάλεια των παιδιών, η υποδοχή των μαθητών θα γίνεται αποκλειστικά από τις 08:00 το πρωί και μετά.

Σε περίπτωση που υπάρχει σοβαρός λόγος, ο/η μαθητής/τρια μπορεί να απουσιάσει μέχρι τη λήξη του διδακτικού έτους, Στην περίπτωση αυτή ο κηδεμόνας υποχρεούται να προσκομίσει στο σχολείο σχετική Υπεύθυνη Δήλωση (θα την βρείτε παρακάτω).

ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ ΑΠΟΥΣΙΑΣ (σε μορφή pdf)

ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ ΑΠΟΥΣΙΑΣ (σε μορφή doc)

Είναι πολύ σημαντικό να προετοιμάσουμε σωστά τα παιδιά. Παρακολουθήστε το παρακάτω βίντεο και θα σας βοηθήσει να καθοδηγήσετε σωστά τα παιδιά σας.

Ανυπομονούμε να υποδεχτούμε και πάλι τα παιδιά στο Σχολείο μας!

Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ

Αφήστε μια απάντηση

Top
 
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων