Λειτουργία Σχολείου

Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες,
σας ενημερώνουμε ότι η βλάβη στο λεβητοστάσιο αποκαταστάθηκε και από αύριο τα παιδιά έρχονται κανονικά στο σχολείο έχοντας κάνει το δεύτερο self test, το οποίο θα δηλωθεί σήμερα.
Με εκτίμηση
Η Διευθύντρια του σχολείου

Δημοσιεύθηκε στη Χωρίς κατηγορία | Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Λειτουργία Σχολείου

Βλάβη στο καλοριφέρ του σχολείου μας

Αγαπητοί γονείς
Σας ενημερώνουμε ότι αύριο δεν θα λειτουργήσει το σχολείο γιατί τρύπησε σωλήνας στο λέβητα  και πλημμύρισε το λεβητοστάσιο με αποτέλεσμα να μην  έχουμε θέρμανση. Η ζημιά προκλήθηκε σήμερα το απόγευμα και ήρθε από τον Δήμο υδραυλικός ο οποίος άδειασε τα νερά και αύριο θα αποκαταστήσει την βλάβη. Κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας με την Αντιδήμαρχο Παιδείας, η οποία θα ενημερώσει και τον Δήμαρχο, αποφασίστηκε να μην έρθουν τα παιδιά στο σχολείο γιατί δεν θα υπάρχει θέρμανση. Το εκπαιδευτικό προσωπικό θα βρίσκεται στο σχολείο και μπορείτε να επικοινωνείτε για οποιαδήποτε διευκρίνηση.
Με εκτίμηση
Η Διευθύντρια του σχολείου 
Δημοσιεύθηκε στη Χωρίς κατηγορία | Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Βλάβη στο καλοριφέρ του σχολείου μας

Άνοιγμα σχολείου 10/1/22

Η Διευθύντρια και οι εκπαιδευτικοί του 2ου Δημοτικού Σχολείου Κουφαλίων σας εύχονται Καλή Χρονιά

Σας ενημερώνουμε ότι  την πρώτη εβδομάδα ανοίγματος των σχολείων  θα διενεργηθούν τρία δωρεάν σελφ τεστ αντί για δύο από τους μαθητές και τους εμβολιασμένους εκπαιδευτικούς. Για την πρώτη εβδομάδα λειτουργίας, κατ’ εξαίρεση, τα σελφ τεστ πρέπει να γίνουν έως και 24 ώρες πριν από την προσέλευση στο σχολείο τη Δευτέρα, την Τρίτη και την Παρασκευή.

Τα εβδομαδιαία σελφ τεστ πλέον θα διενεργούνται όχι μόνο από τους μη εμβολιασμένους μαθητές αλλά επίσης και από τους εμβολιασμένους μαθητές και εκπαιδευτικούς. 

Δημοσιεύθηκε στη Χωρίς κατηγορία | Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Άνοιγμα σχολείου 10/1/22

Ευχαριστίες για δωρεές βιβλίων

Ευχαριστούμε τις εκδόσεις «Ελληνοεκδοτική«, «Καραμπάτος» και «KLETT» για τη δωρεά βιβλίων στο σχολείο μας.

1.jpgimages.png

Δημοσιεύθηκε στη Χωρίς κατηγορία | Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Ευχαριστίες για δωρεές βιβλίων

Διαδικτυακή γιορτή αγάπης

Αγαπητοί γονείς

Σας ενημερώνουμε ότι αύριο Πέμπτη 23.12.2021 και ώρες 11 π.μ. έως 3 μ.μ. θα προβληθεί από το κανάλι της Περιφερειακής Διεύθυνσης Κεντρικής Μακεδονίας https://webtv.kmaked.eu/

Η Χριστουγεννιάτικη Διαδικτυακή Γιορτή Αγάπης, στην οποία συμμετέχει και το σχολείο μας με πρόσφατη ηχογράφηση – βίντεο και την οποία μπορείτε να παρακολουθήσετε.

Το πρόγραμμα της γιορτής θα το βρείτε στην ιστοσελίδα της Περιφερειακής Διεύθυνσης Κεντρικής Μακεδονίας http://kmaked.gr

.jpg

Δημοσιεύθηκε στη Χωρίς κατηγορία | Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Διαδικτυακή γιορτή αγάπης

Σημαίες του 1821

Σημαία του Καστελόριζου. Φέρει σύμβολα που χρησιμοποιήθηκαν στα χρόνια της Επανάστασης. Η καρδιά συμβολίζει την αγάπη, η άγκυρα την ελπίδα και ο σταυρός την πίστη.

2DSC 0149

Δημοσιεύθηκε στη Χωρίς κατηγορία | Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Σημαίες του 1821

Δωρεά βιβλίων από τις εκδόσεις «Διόπτρα»

Ευχαριστούμε τις εκδόσεις «Διόπτρα» για την δωρεά βιβλίων στο σχολείο μας.

 

0.jpg

 

Δημοσιεύθηκε στη Χωρίς κατηγορία | Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Δωρεά βιβλίων από τις εκδόσεις «Διόπτρα»

Δωρεά σημαιών της επανάστασης από την εφημερίδα «Δημοκρατία»

Το 2021 αποτελεί χρονιά-ορόσημο για τη χώρα μας.

Φέτος γιορτάζουμε την επέτειο των 200 χρόνων από τον σημαντικότερο σταθμό στη νεότερη Ελληνική ιστορία: την κήρυξη του Αγώνα για εθνική ανεξαρτησία που οδήγησε στη δημιουργία του πρώτου ανεξάρτητου εθνικού κράτους το 1830.

 Από σήμερα δίπλα στη γαλανόλευκη σημαία του σχολείου μας κυματίζει η επαναστατική σημαία των Σπετσών. Για να τιμήσουμε τη μνήμη των απελευθερωτών της Πατρίδος μας, όλων αυτών των ηρώων που αγωνίστηκαν, προκειμένου το έθνος μας να συνεχίζει να υπάρχει ελεύθερο.

Από τα ναυτικά νησιά, οι Σπέτσες ύψωσαν πρώτες τη σημαία της Επανάστασης στις 26 Μαρτίου 1821. Στο μέσο είχε ανεστραμμένη ημισέληνο (σύμβολο του Ισλάμ) και σταυρό από πάνω της, αναδεικνύοντας την υπεροχή του Χριστιανισμού και την πτώση του Ισλαμισμού. Στο δεξιό του σταυρού υπήρχε όρθια άγκυρα ως σύμβολο ελπίδας. Στην άγκυρα ήταν τυλιγμένο ένα φίδι ως σύμβολο της δύναμης του ελληνικού έθνους, του οποίου τη γλώσσα τσιμπούσε μια κουκουβάγια, η οποία συμβολίζει τους Έλληνες, τρώει τη γλώσσα του φιδιού, το οποίο με τη σειρά του συμβολίζει τους Τούρκους. Στην αριστερή πλευρά υπήρχε μια λόγχη, στοιχείο σύνδεσης με τις ένδοξες μάχες των αρχαίων Ελλήνων. Δεξιά και αριστερά του σταυρού ήταν γραμμένο το σύνθημα «Ελευθερία ή Θάνατος.

11 212Ευχαριστούμε την εφημερίδα «Δημοκρατία» για τη δωρεά των λαβάρων της επανάστασης του 1821.

Δημοσιεύθηκε στη Χωρίς κατηγορία | Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Δωρεά σημαιών της επανάστασης από την εφημερίδα «Δημοκρατία»

Δωρεά βιβλίων από την εφημερίδα » ΤΟ ΒΗΜΑ»

Ευχαριστούμε την ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε. για τη δωρεά βιβλίων στο σχολείο μας.

IMG 3081IMG 3078

Δημοσιεύθηκε στη Χωρίς κατηγορία | Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Δωρεά βιβλίων από την εφημερίδα » ΤΟ ΒΗΜΑ»

Δωρεά βιβλίων από το Ίδρυμα Ευγενίδου

Οι δωρεές βιβλίων συνεχίζονται!!!! Ευχαριστούμε θερμά το ΙΔΡΥΜΑ ΕΥΓΕΝΙΔΟΥ  για την χορηγία 14 βιβλίων στο σχολείο μας.

1 3

Δημοσιεύθηκε στη Χωρίς κατηγορία | Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Δωρεά βιβλίων από το Ίδρυμα Ευγενίδου